آش دوینه کرمانشاه غذایی سنتی و خوشمزه

آش دوینه کرمانشاه غذایی سنتی و خوشمزه مخصوص زمستان

به گزارش گلونی آش دوینه کرمانشاه غذایی سنتی و خوشمزه و مخصوص زمستان است. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش آشنا کنیم.

آش دوینه کرمانشاه

برای اینکه بتوانید مواد اولیه درون این آش یعنی ترخینه را تهیه نمایید ابتدا باید گندم را فراهم کنید و بعد از شستن خوب بپزید.

بعد از پختن آن را خشک کنید.

حال بلغور را آسیاب کرده و با دوغی که از قبل در مشک ریخته‌اید تا آبش گرفته شود مخلوط نمایید.

بعد از آن این مواد را بصورت گلوله‌هایی در آورده و در مقابل خورشید قرار دهید.

اینگونه ترخینه درست شده و از آن می‌توان آش دوینه را تهیه نمود که بسیار برای سرما‌خوردگی مفید است. 

مواد لازم

  • ترخینه: ۳۰۰ گرم
  • عدس: ۱/۲ پیمانه
  • نخود: ۲/۳ پیمانه
  • لوبیا: ۲/۳ پیمانه
  • پیاز: ۳ عدد
  • سبزی آش: ۶۰۰ گرم
  • نعنا: به میزان لازم
  • نمک و کشک: به میزان لازم

طرز تهیه آش ترخینه

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا تمامی حبوبات را از شب قبل خیس نمایید.

اینکار سبب می‌شود حبوبات درون آش زود‌تر پخته شده و نفخ آنها از بین برود.

حال ترخینه را نیز در قابلمه گذاشته و روی آن‌ها را با آب پر نمایید.

بعد از گذشتن ۲ ساعت حال حبوبات را به ترخینه‌ها اضافه کرده و حدود ۱ ساعت روی شعله قرار دهید تا حبوبات به خوبی پخته شوند.

در مرحله بعد پیاز‌ها را بصورت نگینی خرد نموده و درون ظرفی با روغن بسیار داغ و زردچوبه تفت دهید.

به تعبیری بگذارید تا پیاز‌ها کاراملی شوند این گونه آش خوش‌طعم‌تر خواهد شد.

حال سبزی آش را به همراه پیاز داغ و نمک به آش اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت کم پخته شوند و آش جا بیفتد.

بعد اینکه آش لعاب‌دار شد و جا افتاد می‌توانید آش را میل نمایید.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازى

کد خبر : 204190 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=204190
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات