آش رشته مشهد غذایی سنتی و خوشمزه

آش رشته مشهد غذایی سنتی و خوشمزه

به گزارش گلونی اگر می‌خواهید یک آش بی‌نظیر از خطه مشهد را بچشید ما به شما آش رشته مشهد غذایی سنتی و خوشمزه را پیشنهاد خواهیم داد.

این آش بسیار مقوی و پر‌خاصیت است و در فصل زمستان و پاییز بسیار لذیذ است. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه آش

  • لوبیا چیتی: ۱ لیوان
  • نخود: ۱ لیوان
  • عدس: ۱ لیوان
  • لوبیا سفید: ۱ لیوان
  • آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری
  • رشته آش: ۶۰۰ گرم
  • پیاز داغ: ۱ لیوان
  • سیر داغ: ۱/۲ لیوان
  • نعنا داغ: به مقدار لازم برای تزیین
  • کشک: ۱ کیلو گرم
  • سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، شوید، اسفناج): ۲ کیلو گرم

 طرز تهیه آش رشته مشهد

برای تهیه این آش خوشمزه  ابتدا حبوبات آن را از شب قبل خیس نمایید. این کار سبب می‌شود تا زودتر پخته شوند و نفخ آنها از بین برود. سپس آنها را بپزید.

بعد از آن پیازها را بصورت نگینی سرخ کرده و با مقداری نمک و زردچوبه تفت دهید. این کار را تا زمانی که طلایی شوند ادامه دهید.

حال نخود، لوبیا و سیر داغ را درون قابلمه بریزید تا با یکدیگر پخته شوند سپس عدس و سبزی‌هایی راکه از قبل خرد کرده اید را به مواد اضافه کرده تا با هم پخته شوند.

برای اینکه آشتان لعاب‌دار شود مقداری آرد را در آب سرد حل کرده و مواد درون قابلمه اضافه کنید.

زمانی که سبزی‌ها پخته شد نوبت به اضافه کردن رشته آش می‌شود.

رشته‌ها را به مواد اضافه کرده و مرتبا هم بزنید.

زمانی که رشته‌ها پخته شدند کشک را آرام آرام به مواد اضافه کنید.

 بعد از گذشت ۵ دقیقه شعله را خاموش کرده و آش را با پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ تزیین کرده و میل نمایید.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 207979 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=207979
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات