آش رشته مشهد غذایی سنتی و خوشمزه
آش رشته مشهد غذایی سنتی و خوشمزه
به گزارش گلونی اگر میخواهید یک آش بینظیر از خطه مشهد را بچشید ما به شما آش رشته مشهد غذایی سنتی و خوشمزه را پیشنهاد خواهیم داد.
این آش بسیار مقوی و پرخاصیت است و در فصل زمستان و پاییز بسیار لذیذ است. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش
- لوبیا چیتی: ۱ لیوان
- نخود: ۱ لیوان
- عدس: ۱ لیوان
- لوبیا سفید: ۱ لیوان
- آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری
- رشته آش: ۶۰۰ گرم
- پیاز داغ: ۱ لیوان
- سیر داغ: ۱/۲ لیوان
- نعنا داغ: به مقدار لازم برای تزیین
- کشک: ۱ کیلو گرم
- سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، شوید، اسفناج): ۲ کیلو گرم
طرز تهیه آش رشته مشهد
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات آن را از شب قبل خیس نمایید. این کار سبب میشود تا زودتر پخته شوند و نفخ آنها از بین برود. سپس آنها را بپزید.
بعد از آن پیازها را بصورت نگینی سرخ کرده و با مقداری نمک و زردچوبه تفت دهید. این کار را تا زمانی که طلایی شوند ادامه دهید.
حال نخود، لوبیا و سیر داغ را درون قابلمه بریزید تا با یکدیگر پخته شوند سپس عدس و سبزیهایی راکه از قبل خرد کرده اید را به مواد اضافه کرده تا با هم پخته شوند.
برای اینکه آشتان لعابدار شود مقداری آرد را در آب سرد حل کرده و مواد درون قابلمه اضافه کنید.
زمانی که سبزیها پخته شد نوبت به اضافه کردن رشته آش میشود.
رشتهها را به مواد اضافه کرده و مرتبا هم بزنید.
زمانی که رشتهها پخته شدند کشک را آرام آرام به مواد اضافه کنید.
بعد از گذشت ۵ دقیقه شعله را خاموش کرده و آش را با پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ تزیین کرده و میل نمایید.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 207979 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ