آش شله مشهد غذایی سنتی و بسیار خوشمزه
آش شله مشهد غذایی سنتی و بسیار خوشمزه
به گزارش گلونی یکی از آشهای معروف و بسیار خوشمزه مشهد که در ماه محرم به صورت نذری پخته میشود آش شله مشهد است.
این آش سرشار است حبوبات است از این رو بسیار مقوی و پرخاصیت است. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش شله
- لوبیا سفید: ۱ لیوان
- لوبیا چیتی: ۱ لیوان
- نخود: ۱ لیوان
- عدس: ۱ لیوان
- گوشت گوساله یا گوسفند: ۵۰۰ گرم
- بلغور گندم: ۳ لیوان
- برنج نیم دانه: ۱ لیوان
- پیاز: ۳ عدد
- پودر جوز هندی: نصف قاشق مربا خوری
- دارچین: نصف قاشق مربا خوری
- روغن مایع: به مقدار لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه آش
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا و حبوبات را از شب قبل خیس نمایید این کار سبب میشود تا نفخ آنها از بین رفته و زودتر پخته شود.
به یاد داشته باشید هر چند ساعت یکبار باید آب حبوبات را عوض کنید.
سپس در هنگام آشپزی گوشت را با یک عدد پیاز و مقداری زردچوبه درون قابلمه ریخته و با مقدار آب لازم اجازه دهید تا پخته شود. بعد از این که گوشت پخته شد آن را از قابلمه بیرون آورده و ریش ریش کنید.
حال حبوباتی را که از قبل خیس کرده بودید را بپزید بعد از آن زمانی که حبوبات پخته شدن حبوبات را با گوشتکوب له کرده و به گوشت ریش ریش شده اضافه کنید و گندم را با برنج نیم دانه به مخلوط گوشت و حبوبات اضافه کنید.
حال مقداری آب روی آنها ریخته و اجازه دهید تا به خوبی پخته شوند در این لحظه بهتر است آش را مدام هم بزنید تا ته نگیرد.
در مرحله آخر دارچین، نمک، فلفل و جوز هندی را به آش اضافه کرده و درب آن را نبندید و اجازه دهید تا آش کشدار شود. اکنون آش شما آماده میل شدن است. نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 213321 ساعت خبر : 4:23 ب.ظ