آش شله مشهد غذایی سنتی و بسیار خوشمزه

آش شله مشهد غذایی سنتی و بسیار خوشمزه

به گزارش گلونی یکی از آش‌های معروف و بسیار خوشمزه مشهد که در ماه محرم به صورت نذری پخته می‌شود آش شله مشهد است.

این آش سرشار است حبوبات است از این رو بسیار مقوی و پرخاصیت است. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه آش شله

  • لوبیا سفید: ۱ لیوان
  • لوبیا چیتی: ۱ لیوان
  • نخود: ۱ لیوان
  • عدس: ۱ لیوان
  • گوشت گوساله یا گوسفند: ۵۰۰ گرم
  • بلغور گندم: ۳ لیوان
  • برنج نیم دانه: ۱ لیوان
  • پیاز: ۳ عدد
  • پودر جوز هندی: نصف قاشق مربا خوری
  • دارچین: نصف قاشق مربا خوری
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه آش

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا و حبوبات را از شب قبل خیس نمایید این کار سبب می‌شود تا نفخ آنها از بین رفته و زودتر پخته شود.

به یاد داشته باشید هر چند ساعت یکبار باید آب حبوبات را عوض کنید.

 سپس در هنگام آشپزی گوشت را با یک عدد پیاز و مقداری زردچوبه درون قابلمه ریخته و با مقدار آب لازم اجازه دهید تا پخته شود. بعد از این که گوشت پخته شد آن را از قابلمه بیرون آورده و ریش ریش کنید.

 حال حبوباتی را که از قبل خیس کرده بودید را بپزید بعد از آن زمانی که حبوبات پخته شدن حبوبات را با گوشت‌کوب له کرده و به گوشت ریش ریش شده اضافه کنید و گندم را با برنج نیم دانه به مخلوط گوشت و حبوبات اضافه کنید.

 حال مقداری آب روی آنها ریخته و اجازه دهید تا به خوبی پخته شوند در این لحظه بهتر است آش را مدام هم بزنید تا ته نگیرد.

در مرحله آخر دارچین، نمک، فلفل و جوز هندی را به آش اضافه کرده و درب آن را نبندید و اجازه دهید تا آش کشدار شود. اکنون آش شما آماده میل شدن است. نوش جانتان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 213321 ساعت خبر : 4:23 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=213321
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات