آش ماش و کشک گرمسار غذایی خوشمزه و محلی

آش ماش و کشک گرمسار غذایی خوشمزه و محلی

به گزارش گلونی آش ماش و کشک گرمسار غذایی خوشمزه و محلی است که در بیشتر شهر‌های ایران طبخ می‌شود. با ما همراه باشید تا دستور پخت این آش خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای  تهیه آش

  • ماش: ۱ پیمانه
  • برنج: نصف پیمانه
  • جو پرک: نصف پیمانه
  • سبزی آش: ۱٫۵ پیمانه
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • پیاز داغ و نعناع داغ: نصف پیمانه
  • کشک: نصف پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
  • روغن مایع و زردچوبه: به اندازه کافی

دستور پخت آش ماش وکشک گرمسار

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا ماش و برنج را از ۶ ساعت قبل و یا شب قبل خیس نمایید.

این کار سبب می‌شود تا نفخ ماش از بین رفته و آنها زود‌تر پخته شوند.

سپس پیاز‌ها را بصورت نگینی خرد کرده و با مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید.

سپس قابلمه‌ای را که برای پخت آش در نظر گرفته‌اید را روی حرارت گذاشته و آن را تا نیمه از آب پر کنید.

بعد از آن جو پرک را به آب اضافه کرده و اجازه دهید تا بپزد.

در این زمان سبزی آش را درست خرد کنید و کنار بگذارید تا در زمان مناسب به آش اضافه کنید.

زمانی که جو پخته و لعاب‌‌دار شد ماش‌ها را به آن اضافه کنید و بگذارید تا بپزند.

در این مرحله نصف پیاز داغ را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه و سبزی آش به مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا تمامی مواد با درب باز درون قابلمه بپزند.

زمانی که آش لعاب‌دار شد و جا افتاد می‌توانید آن را درون ظرفی ریخته و با پیاز داغ، نعناع داغ و کشک تزیین کرده و میل نمایید.

نوش جان‌تان.

امیدواریم با امتحان کردن طعم این آش خوشمزه بهترین طعم‌ها را بچشید.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 207496 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=207496
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات