آش ماش و کشک گرمسار غذایی خوشمزه و محلی
آش ماش و کشک گرمسار غذایی خوشمزه و محلی
به گزارش گلونی آش ماش و کشک گرمسار غذایی خوشمزه و محلی است که در بیشتر شهرهای ایران طبخ میشود. با ما همراه باشید تا دستور پخت این آش خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه آش
- ماش: ۱ پیمانه
- برنج: نصف پیمانه
- جو پرک: نصف پیمانه
- سبزی آش: ۱٫۵ پیمانه
- پیاز: ۱ عدد متوسط
- پیاز داغ و نعناع داغ: نصف پیمانه
- کشک: نصف پیمانه
- نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
- روغن مایع و زردچوبه: به اندازه کافی
دستور پخت آش ماش وکشک گرمسار
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا ماش و برنج را از ۶ ساعت قبل و یا شب قبل خیس نمایید.
این کار سبب میشود تا نفخ ماش از بین رفته و آنها زودتر پخته شوند.
سپس پیازها را بصورت نگینی خرد کرده و با مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید.
سپس قابلمهای را که برای پخت آش در نظر گرفتهاید را روی حرارت گذاشته و آن را تا نیمه از آب پر کنید.
بعد از آن جو پرک را به آب اضافه کرده و اجازه دهید تا بپزد.
در این زمان سبزی آش را درست خرد کنید و کنار بگذارید تا در زمان مناسب به آش اضافه کنید.
زمانی که جو پخته و لعابدار شد ماشها را به آن اضافه کنید و بگذارید تا بپزند.
در این مرحله نصف پیاز داغ را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه و سبزی آش به مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا تمامی مواد با درب باز درون قابلمه بپزند.
زمانی که آش لعابدار شد و جا افتاد میتوانید آن را درون ظرفی ریخته و با پیاز داغ، نعناع داغ و کشک تزیین کرده و میل نمایید.
نوش جانتان.
امیدواریم با امتحان کردن طعم این آش خوشمزه بهترین طعمها را بچشید.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 207496 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ