آش کشک آذربایجان آشی خوشمزه و پرخاصیت

آش کشک آذربایجان آشی خوشمزه و پرخاصیت

به گزارش گلونی طعم خوش یک آش خوشمزه را با چشیدن آش کشک آذربایجان آشی خوشمزه و پرخاصیت تجربه کنید. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه آش کشک آذربایجان

  • برنج: ½ لیوان
  • سیب زمینی ریز: ۲۵۰ گرم
  • نخود: ¼ لیوان
  • لوبیا چینی: ¼ لیوان
  • لوبیا قرمز: ¼ لیوان
  • عدس: ¼ لیوان
  • بلغور گندم: ½ لیوان
  • سبزی آش خرد شده: ۱.۵ کیلوگرم
  • هویج: ۲۵۰ گرم
  • کلم برگ سفید: ۵۰۰ گرم
  • کشک پاستوریزه: ۵۰۰ گرم
  • پیاز داغ : ۶- ۷ قاشق غذاخوری
  • نعناع داغ: ۴- ۵ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: ۲- ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه آش

برای تهیه  آش کشک آذربایجان این آش خوشمزه ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس نمایید.

اینکار سبب می‌شود تا حبوبات زود‌تر پخته شده و نفخ آن از بین برود. حال که شروع به آشپزی کرده‌اید حبوبات را با آب و نمک بپزید.

سپس برنج و بلغور را با یکدیگر مخلوط کرده و بگذارید بپزد.

زمانی که نیم پز شدند سیب زمینی،کلم و هویج را خرد کرده و به مواد اضافه نمایید تا همگی با هم پخته شوند.

وقتی برنج لعاب‌دار شد نوبت به اضافه کردن سبزی آش می‌رسد.

در مرحله بعد تابه ای آورده و روغن را درون آن بریزید تا داغ شود و زمانی که داغ شد به آن مقداری زردچوبه اضافه کرده تفت دهید.

بعد از تفت دادن پیاز داغ و نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کرده و به قابلمه آش اضافه کنید.

حرارت را کم کرده تا آش جا بیفتد.

در مرحله آخر کمی کشک به مواد اضافه کرده و اجازه دهید با مواد مخلوط شود.

حال آش کشک آذربایجان شما جا افتاد است و می‌توانید آن را با پیاز داغ و نعناع داغ و بقیه کشک تزیین کرده و میل نمایید.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 209199 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=209199
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات