آش کشک آذربایجان آشی خوشمزه و پرخاصیت
آش کشک آذربایجان آشی خوشمزه و پرخاصیت
به گزارش گلونی طعم خوش یک آش خوشمزه را با چشیدن آش کشک آذربایجان آشی خوشمزه و پرخاصیت تجربه کنید. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش کشک آذربایجان
- برنج: ½ لیوان
- سیب زمینی ریز: ۲۵۰ گرم
- نخود: ¼ لیوان
- لوبیا چینی: ¼ لیوان
- لوبیا قرمز: ¼ لیوان
- عدس: ¼ لیوان
- بلغور گندم: ½ لیوان
- سبزی آش خرد شده: ۱.۵ کیلوگرم
- هویج: ۲۵۰ گرم
- کلم برگ سفید: ۵۰۰ گرم
- کشک پاستوریزه: ۵۰۰ گرم
- پیاز داغ : ۶- ۷ قاشق غذاخوری
- نعناع داغ: ۴- ۵ قاشق غذاخوری
- روغن مایع: ۲- ۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه آش
برای تهیه آش کشک آذربایجان این آش خوشمزه ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس نمایید.
اینکار سبب میشود تا حبوبات زودتر پخته شده و نفخ آن از بین برود. حال که شروع به آشپزی کردهاید حبوبات را با آب و نمک بپزید.
سپس برنج و بلغور را با یکدیگر مخلوط کرده و بگذارید بپزد.
زمانی که نیم پز شدند سیب زمینی،کلم و هویج را خرد کرده و به مواد اضافه نمایید تا همگی با هم پخته شوند.
وقتی برنج لعابدار شد نوبت به اضافه کردن سبزی آش میرسد.
در مرحله بعد تابه ای آورده و روغن را درون آن بریزید تا داغ شود و زمانی که داغ شد به آن مقداری زردچوبه اضافه کرده تفت دهید.
بعد از تفت دادن پیاز داغ و نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کرده و به قابلمه آش اضافه کنید.
حرارت را کم کرده تا آش جا بیفتد.
در مرحله آخر کمی کشک به مواد اضافه کرده و اجازه دهید با مواد مخلوط شود.
حال آش کشک آذربایجان شما جا افتاد است و میتوانید آن را با پیاز داغ و نعناع داغ و بقیه کشک تزیین کرده و میل نمایید.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 209199 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ