آش کلم اصفهان غذایی محلی و خوشمزه
آش کلم اصفهان غذایی محلی و خوشمزه
به گزارش گلونی آش کلم اصفهان غذایی محلی و خوشمزه است و یکی از آشهای بسیار معروف اصفهان محسوب میشود. این آش بسیار پرخاصیت بوده و بسیار مقوی است.
اگر میخواهید بهترین مزهها را بچشید با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشزه آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش
- نخود: یک دوم پیمانه
- لوبیا چیتی: یک دوم پیمانه
- نمک، فلفل و ادویه: مقداری
- عدس: دو سوم پیمانه
- کلم برگ: خرد شده ۲۰۰ گرم
- پیاز داغ: ۲ قاشق سوپ خوری
- سیر داغ: ۱ قاشق سوپ خوری
- هویج نگینی خرد شده: ۳ عدد
- برگ کرفس: ۵۰ گرم
- رشته آش: ۲۰۰ گرم
- کشک: یک دوم پیمانه
روش تهیه آش کلم
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا لازم است حبوبات آن (نخود و لوبیا) را از شب قبل خیس نمایید.
این کار سبب میشود تا زودتر پخته شده و نفخ آنها از بین برود.
سپس آنها را با مقدار کمی نمک نیمپز کنید.
بعد از اینکه حبوبات پخته شدند عدس را نیز به مواد اضافه کنید بعد از گذشت ۱۰ دقیقه کلم برگ را خرد کرده همراه با پیاز داغ، سیر داغ و ادویه در آش بپزید.
حال هویجها را نیز به صورت نگینی خرد کرده و همراه با برگ کرفس خرد شده به مواد اضافه کنید.
سپس اجازه دهید تا مواد کاملا پخته شوند.
در نهایت نوبت به اضافه کردن رشته آش میرسد.
همانطور که میدانید رشته آش خیلی زود پخته میشود.
از این رو در مرحله آخر پخت آش آن را به مواد اضافه کنید.
زمانی که رشتهها پخته شدند و آش جا افتاد میتوانید کشک را به آن اضافه کرده و پس از اضافه کردن نمک آن را سرو نمایید.
نوش جانتان.
امیدواریم از چشیدن این آش خوشمزه لذت ببرید.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 207983 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ