آش آو تفتاله خوزستان غذای محلی بختیاری ها

آش آو تفتاله خوزستان غذای محلی بختیاری ها

به گزارش گلونی آش آو تفتاله خوزستان غذای محلی بختیاری‌ها است. این آش بسیار لذیذ بوده و طعمی بسیار خوشمزه دارد. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش مقوی و پرخاصیت آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه آش آو تفتاله

  • تفتاله (برگه زردآلو): ۲۵۰ گرم
  • آب: به مقدار لازم
  • رب انار یا ترشی انار: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • آرد: ۱ و نصف قاشق غذاخوری
  • پودر مغز گردو
  • تره کوهی: به مقدار دلخواه
  • روغن: به میزان لازم

مراحل تهیه آش

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا لازم است برگ‌های زردآلو را جمع‌آوری کرده خیلی خوب شسته و کاملاً تمیز کنید.

سپس درون قابلمه‌ای برگ‌ها را قرار دهید و به میزان لازم روی آنها آب بریزید.

سپس قابلمه را روی اجاق گاز گذاشته و اجازه دهید برگ زردآلو به مدت ۱۵ دقیقه پخته شوند و حسابی نرم شوند.

حال زمانی که برگ زردآلوها پخته شدند برگ‌ها را از قابلمه جدا کرده و آب زردآلو را درون قابلمه نگهداری کنید.

حال زردآلوها را درون ظرف دیگری همراه با گوشت‌کوب، له کنید.

وقتی زردآلوها له شدن آنها را به درون قابلمه اضافه کرده و آب زردآلو را به آن اضافه کنید.

به یاد داشته باشید اگر آب زردآلو ها کم بود می‌توانید به آن آب اضافه کنیم.

 در همین حین درون ظرفی آرد و زردچوبه را هم بزنید سپس آن را درون قابلمه اضافه کنید.

 رب انار را به مواد اضافه کرده و پودر گردو را هم به آن اضافه کنید و بعد حرارت را کم کرده تا آشتان به غلظت مناسب برسد.

در مرحله آخر درون تابه‌ای مقداری کمی روغن ریخته و زمانیکه روغن داغ شد تره کوهی را نیز به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی تفت داده شود.

حال زمانی که آش شما پخته شد می‌توانید شعلع گاز را خاموش کرده و تره را به آن اضافه کنید.

اکنون آش شما آماده سرو شدن است.

نوش جان‌تان

پایان پیام

نویسده: محمد شهبازی

کد خبر : 213243 ساعت خبر : ۲:۳۵ ب٫ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=213243
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات