آش انار مهریز غذایی محلی و خوشمزه از یزد
به گزارش گلونی طعم خوش یک آش بینظیر و فوقالعاده را با چشیدن آش انار مهریز تجربه کنید. این آش بسیار خوشمزه بوده و مصارف درمانی دارد. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش انار
- سبزی آش شامل تره، جعفری، گشنیز، نعنا، برگ چغندر یا اسفناج: ۷۵۰ گرم
- برنج: یک پیمانه (۲۰۰ گرم)
- عدس: یک پیمانه
- لوبیا قرمز: یک پیمانه
- گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
- پیاز متوسط: ۳ عدد
- آب گوشت یا مرغ: ۲ پیمانه
- آب انار: یک لیتر (یا نصف پیمانه رب انار)
- پودر نعنا خشک: قاشق سوپ خوری
- روغن مایع مخصوص سرخ کردن: ۴ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه آش
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات آن را به صورت جداگانه خیس نمایید.
این کار سبب میشود تا نفخ آنها از بین رفته و زودتر پخته شوند.
به یاد داشته باشید باید هر چند ساعت یک بار آب آنها را عوض کنید.
در هنگام آشپزی ابتدا سبزیها را پاک کرده و بعد از شستن خرد نمایید.
حال یک عدد پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در قابلمهای با مقداری روغن تفت دهید این کار را تا زمانی که پیاز طلایی شوند ادامه دهید.
در مرحله بعد آب مرغ یا گوشت را به همراه لوبیاهای از قبل خیس شده و پیاز داغ روی اجاق گذاشته و اجازه دهید تا لوبیاها به خوبی پخته شود.
بعد از آن برنج و عدس را نیز به آن اضافه کرده و بگذارید روی اجاق گاز بجوشد.
بهتر است تا زمانی که حبوبات به خوبی پخته شوند مواد و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
زمانی که حبوبات پخته شدن سبزیهای خورد شده را نیز به آش اضافه کرده و درب قابلمه را ببندید تا سبزیجات پخته شوند و آش به خوبی جا بیفتد بریزید و یک پیاز رنده شده کمی نمک و فلفل را به آن افزوده و خوب ورز دهید.
سپس گوشتها را به صورت کوفتههای ریز درآورده و داخل آش بریزید تا پخته شوند.
بعد از اینکه کوفتهها پخته شدند آب انار را نیز به آش اضافه کنید و شعله گاز را زیاد کرده تا به جوش آید.
اکنون آش شما آماده میل شدن است میتوانید روی آن را با نعنا داغ، پیاز داغ و کمی کشک تزیین نمایید.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی