آش انار چهارمحال و بختیاری مخصوص شب یلدا
به گزارش گلونی آش انار چهارمحال و بختیاری آشی بسیار خوشمزه است که از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. این آش بسیار خوشمزه و خوش طعم بوده و در بیشتر نقاط کشور طبخ میشود.
این غذا دارای مزه ملس است و خواص بسیار دارد.
این آش اغلب در شب یلدا سرو میشود و یکی از خواصهای مهم آن خونسازی و پاک کردن کبد است و از فشار خون و غلظت خون جلوگیری میکند.
با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.
مواد اولیه برای تهیه آش انار چهار محال و بختیاری
- برنج نیم دانه محلی: ۱ پیمانه
- دانه انار چرخ شده: ۱ پیمانه
- پیاز سرخ شده: ۳ عدد متوسط
- سبزی معطر شامل تره کوهی ،گشنیز،جعفری، ترخون، نعنا: ۱ کیلو
- پر زردآلو و گردو: از هر کدام ۱ پیمانه
- لپه پخته شده: نیم کیلو
- نمک، فلفل، زردچوبه و گلپر: به مقدار لازم
- آب انار: ۱ لیتر
- رب انار: ۱ پیمانه
طرز تهیه آش انار چهار محال و بختیاری
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا سبزی و برنج را با هم داخل آب جوش بگذارید و اجازه دهید تا به خوبی پخته شود.
در مرحله بعد انار و پر زردآلو و گردوی خرد شده را نیز به آنها اضافه کنید.
زمانی که در حال پخته شدن بودن لپه را که از قبل خیس کرده و پختهاید را نیز به آنها اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
بعد از آن پیازها را به صورت خلالی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید سپس پیاز سرخ شده ادویه فلفل و گلپر را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید پخته شود این کار را تا زمانی که آب آش گرفته شده ادامه دهید.
در مرحله آخر آب انار و رب را با یکدیگر مخلوط کرده و آرام آرام به آش اضافه کنید.
آنها را مرتب هم بزنید تا آش لعابدار شود و به خوبی جا بیافتد اکنون آش شما آمادگی سرو شدن است.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی