آش انار چهارمحال و بختیاری

آش انار چهارمحال و بختیاری مخصوص شب یلدا

آش انار چهارمحال و بختیاری مخصوص شب یلدا

به گزارش گلونی آش انار چهارمحال و بختیاری آشی بسیار خوشمزه است که از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. این آش بسیار خوشمزه و خوش طعم بوده و در بیشتر نقاط کشور طبخ می‌شود.

این غذا دارای مزه ملس است و خواص بسیار دارد.

این آش اغلب در شب یلدا سرو می‌شود و یکی از خواص‌های مهم آن خون‌سازی و پاک کردن کبد است و از فشار خون و غلظت خون جلوگیری می‌کند.

با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.

مواد اولیه برای تهیه آش انار چهار محال و بختیاری

  • برنج نیم دانه محلی: ۱ پیمانه
  • دانه انار چرخ شده: ۱ پیمانه
  • پیاز سرخ شده: ۳ عدد متوسط
  • سبزی معطر شامل تره کوهی ،گشنیز،جعفری، ترخون، نعنا: ۱ کیلو
  • پر زردآلو و گردو: از هر کدام ۱ پیمانه
  • لپه پخته شده: نیم کیلو
  • نمک، فلفل، زردچوبه و گلپر: به مقدار لازم
  • آب انار: ۱ لیتر
  • رب انار: ۱ پیمانه

طرز تهیه آش انار چهار محال و بختیاری

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا سبزی و برنج را با هم داخل آب جوش بگذارید و اجازه دهید تا به خوبی پخته شود.

در مرحله بعد انار و پر زردآلو و گردوی خرد شده را نیز به آنها اضافه کنید.

زمانی که در حال پخته شدن بودن لپه را که از قبل خیس کرده و پخته‌اید را نیز به آنها اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند.

بعد از آن پیاز‌ها را به صورت خلالی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید سپس پیاز سرخ شده ادویه فلفل و گلپر را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید پخته شود این کار را تا زمانی که آب آش گرفته شده ادامه دهید.

 در مرحله آخر آب انار و رب را با یکدیگر مخلوط کرده و آرام آرام به آش اضافه کنید.

آن‌ها را مرتب هم بزنید تا آش لعاب‌دار شود و به خوبی جا بیافتد اکنون آش شما آمادگی سرو شدن است.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
به بالا بروید