گلونی

آش دوغ ماسوله آشی با طعم بی نظیر

آش دوغ ماسوله

آش دوغ ماسوله آشی با طعم بی نظیر

آش دوغ ماسوله آشی با طعم بی نظیر

به گزارش گلونی آش دوغ ماسوله آشی بسیار خوشمزه وخوش عطر  است و دارای خواص بسیاری وبسیار مقوی است که در بیشتر نقاط کشور طبخ می‌شود.

این آش به راحتی پخته می‌شود و تنها کافیست مراحل ذکر شده را گام به گام انجام دهید.

با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش بسیار  خوشمزه و خوش عطر  آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه آش دوغ

طرز تهیه آش

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات آن را از شب قبل خیس کرده و آب آنها را هر چند ساعت یکبار عوض کنید.

این کار سبب می‌شود تا نفخ آنها از بین رفته و به راحتی پخته شوند.

حال در هنگام آشپزی نخودها را درون قابلمه همراه با ۶ لیوان آب روی حرارت بگذارید و اجازه دهید تا به خوبی پخته شود.

زمانی که نخود‌ها کمی نرم شدن برنج را نیز به آنها اضافه کرده و اجازه دهید برنج‌ها پخته شوند.

 حال نوبت به اضافه کردن سبزی آش است.

سبزی‌ها را خرد کرده و به قابلمه آش اضافه کنید.

درب قابلمه را باز بگذارید تا به خوبی پخته شود.

بعد از اینکه سبزی آش پخته شد دوغ نیز به مواد درون قابلمه کم کم اضافه کنید.

توجه داشته باشه زمان اضافه کردن دوغ باید آن را مرتبا هم بزنید.

 سپس نمک و فلفل سیاه را به آش اضافه کرده و آن را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.

اکنون آش شما آماده سرو شدن است. می‌توانید آن را میل کنید.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسده: محمد شهبازی

خروج از نسخه موبایل