آش مصطفی اراک غذایی سنتی و لذیذ
آش مصطفی اراک غذایی سنتی و لذیذ
به گزارش گلونی طعم خوش یک آش بینظیر و سنتی را با آش مصطفی اراک تجربه کنید. این آش بسیار خوشمزه بوده و در اراک غذای میهمانیها است.
این آش بسیار مقوی و پرخاصیت است و شما عزیزان میتوانید این آش را به عنوان پیش غذا میل نمایید.
با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه و خوش عطر آشنا کنیم.
مواد لازم برای آش مصطفی اراک
- برنج: ۲۰۰ گرم
- نخود: ۱۰۰ گرم
- برگ چغندر: ۵۰۰ گرم
- کشک: ۱۵۰ گرم
- پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری
- نعنا خشک، زردچوبه: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه آش
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا باید حبوبات آن (نخود و برنج) را به صورت جداگانه از شب قبل خیس نمایید.
سپس در زمان آشپزی نخود را روی حرارت گذاشته تا پخته شود.
برنج را نیز که از قبل خیس کردهاید را روی حرارت گاز گذاشته تا کاملا پخته و نرم شود.
در مرحله بعد سبزی برگ چغندر را که از قبل خشک کردهاید خیس نموده و به آش اضافه کنید.
حال زمانی که سبزیها پخته شدن پیازها را به صورت خلالی خرد کرده سپس در تابعی با مقدار کمی روغن تفت دهید این کار را تا زمانی که پیازها طلایی شدند ادامه دهید.
حال روغن را در ظرفی ریخته و به آن زردچوبه و نعنا خشک اضافه کنید بعد از این که آش شما به جوش آمد آنها را به آش اضافه کنید تا طعم بهتری داشته باشد.
در مرحله آخر کشک را آرام آرام به مواد آش اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
اکنون آش شما آماده میل شدن است میتوانید آن را با نعنا داغ، پیاز داغ و کشک تزیین کرده و نوش جان کنید.
امیدواریم از چشیدن این آش بی نظیر و خوشمزه لذت ببرید.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 210160 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ