آش نخود شیراز آشی مقوی و خوشمزه
به گزارش گلونی یکی از آشهای بسیار خوشمزه ایرانی آش نخود شیراز است این آش بسیار خوش طعم بوده و در فصل زمستان طبخ میشود.
برای تهیه این آش حدود دو ساعت زمان لازم است.
این را میتوانید به عنوان ناهار، شام و پیش غذا میل نمایید.
این آش طرز تهیه بسیار آسان دارد و تنها کافیست مراحل ذکر شده را گام به گام انجام دهید.
با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم برای آش نخود
- نخود: ۲ پیمانه
- هویج: ۱عدد متوسط
- ساقه کرفس: ۱پیمانه
- سیبزمینی: ۱عدد متوسط
- کدو خورشی: ۱عدد متوسط
- جعفری خورد شده: ۲پیمانه
- ریحان خورد شده: ۱ پیمانه
- گوجه فرنگی: ۶عدد متوسط
- نمک، فلفل، ادویه: به میزان لازم
- روغن زیتون: به میزان لازم
طرز تهیه آش
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات آن را از شب قبل خیس نمایید.
این کار سبب می شود تا نفخ آنها از بین رفته و زودتر پخته شود.
توجه داشته باشید آب حبوبات باید هر چند ساعت یکبار عوض شود .
حال در هنگام آشپزی نخود را درون قابلمههای با میزان آب مناسب قرار داده تا به خوبی پخته شود.
بعد از گذشت یک ساعت به آن هویج، سیبزمینی، ساقه کرفس، گوجه فرنگی رنده شده، کدو خورشتی، جعفری و ریحان نیز اضافه کنید و اجازه دهید تمامی مواد با یکدیگر به خوبی پخته شود.
زمانی که مواد پخته شد و جا افتاد میتوانید آن را از روی حرارت برداشته و با کمی روغن زیتون میل نمایید.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی