آش گوجه گلستان

آش گوجه گلستان با طعمی بی‌نظیر

آش گوجه گلستان با طعمی بی‌نظیر

به گزارش گلونی اگر می‌خواهید طعم خوش یک آش بی‌‌نظیر و خوشمزه را تجربه کنید ما به شما آش گوجه گلستان را پیشنهاد می‌دهیم.

این آش بسیار خوشمزه و مقوی است و با گوشت چرخ کرده، پیاز، برنج، گوجه فرنگی، نمک و فلفل سیاه درست می‌شود.

با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه آش

  • گوشت چرخ‌کرده:۲۵۰ گرم
  • پیاز پوست کنده و رنده شده: نصف پیمانه
  • برنج از قبل خیس خورده: یک پیمانه
  • گوجه‌ فرنگی متوسط رنده شده: ۴ عدد
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • آب: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
  • نعنا: داغ برای تزئین

طرز تهیه گوجه آش

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا برنج را از چند ساعت قبل خیس نمایید. این کار سبب می‌شود تا زودتر پخته شود.

 حال مقداری روغن را درون قابلمه ریخته و روی حرارت متوسطه گاز قرار دهید.

پیاز رنده شده را درون قابلمه بریزید و اجازه دهید کمی تفت داده شود.

سپس نمک و فلفل سیاه و گوشت چرخ کرده را نیز به آن اضافه کرده و اجازه دهید همراه با پیاز تفت داده شوند.

 این کار را تا زمانی که رنگ گوشت تغییر کرد ادامه دهید.

حالا نوبت به اضافه‌کردن پوره گوجه فرنگی به گوشت و پیاز است.

چند دقیقه صبر کنید تا گوجه فرنگی کمی تفت بخورد در مرحله بعد آب و برنج را که از قبل خیس کرده‌اید درون قابلمه ریخته و شعله را زیاد کنید تا آب به جوش آید.

بعد از اینکه آب به جوش آمد شعله گاز را کم کرده و درب قابلمه را ببندید.

زمانی که آش جا افتاد می‌توانید آن را با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کرده و میل نمایید.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
به بالا بروید