هلی آش گلستان غذای سنتی و خوشمزه
به گزارش گلونی هلی آش گلستان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ است که برای تقویت و استحکام استخوانها، دندانها و جلوگیری از پوکی استخوان و آرتروز، تقویت سیستم عصبی، بهبود عملکرد مغز و تقویت حافظه بسیار مفید است.
این آش در شهرهای مختلف به روشهای گوناگون طبخ میشود.
با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش
- نخود: یک پیمانه
- لوبیا: یک پیمانه
- سبزیجات (تره، گشنیز، جعفری و اسفناج): یک کیلوگرم
- برنج: یک پیمانه
- یک عدد کدو متوسط
- گوجه سبز (هلی): به مقدار لازم
- شکر سرخ: یک قاشق مرباخوری
- آب: به مقدار لازم
- پیاز داغ و نعنا داغ: برای تزئین
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
- روغن زیتون: به مقدار لازم
طرز تهیه هلی آش
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات آن را از شب قبل به صورت جداگانه خیس نمایید.
این کار سبب میشود تا نفخ آنها از بین رفته و در زمان آشپزی زودتر پخته شود.
سپس نخود و لوبیا را در قابلمه ریخته و روی آن به میزان لازم آب بریزید و بگذارید روی حرارت گاز به خوبی پخته شود.
بعد از اینکه حبوبات به خوبی پخته شدن برنج نیز به آنها اضافه کنید.
بعد از اینکه برنج نیمه پز شد سبزیجات خرد شده را نیز به مواد اضافه کرده و اجازه دهید به خوبی پخته شود.
حال نوبت به اضافه کردن کدو خرد شده است.
کدوها را درون آش ریخته و آش را مرتب هم بزنید.
در مرحله آخر گوجه سبز و شکر سرخ را همراه نمک، فلفل، زردچوبه و روغن زیتون به آش بیفزایید.
حال اجازه دهید آش بخوبی جا بیفتد.
اکنون آش شما اماده میل شدن است میتواند روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کنید.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی