آش اوماج کرمان آشی سنتی و خوشمزه مخصوص زمستان

آش اوماج کرمان آشی سنتی و خوشمزه مخصوص زمستان

به گزارش گلونی آش اوماج کرمان آشی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که در فصل زمستان طبخ می‌شود و برای سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه آش

  • آرد: یک و نیم پیمانه
  • عدس: یک پیمانه
  • چغندر بزرگ: دو عدد
  • پیاز متوسط: دو عدد
  • نعنا خشک: به مقدار دلخواه
  • زردچوبه و نمک: به مقدار دلخواه
  • سیاه‌دانه، میتخم (تخم شوید)، کسرک (زنیان) و زیره: از هر کدام نصف قاشق چایخوری
  • ترف یا تلف (قره‌قروت) یا سرکه: به مقدار دلخواه
  • سبزیجات (تره، برگ چغندر یا اسفناج، جعفری، گشنیز): دو پیمانه

دستور پخت آش اوماج

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات آن را از شب قبل خیس نمایید. این کار سبب می‌شود تا نفخ آنها از بین رفته و به خوبی پخته شود.

سپس در هنگام آشپزی درون قابلمه ای را پر از آب کرده و چغندر‌های پوست کنده شده را به صورت مکعبی خرد و یا رنده کنید سپس به قابلمه بیفزایید تا نیم پز شوند.

عدس و سبزی شسته و خرد شده را نیز به آنها اضافه کنید و اجازه دهید مواد به خوبی پخته شود.

در مرحله بعد سیاه‌دانه، زیره، تخم شوید و زنیان را نیز به آن اضافه کنید.

حال برای اینکه آش شما لعابدار شود اندکی آرد را با مقداری آب سرد مخلوط کرده تا محلول رقیق بدست آید.

سپس آن را به تدریج به آشی که در حال جوشیدن است اضافه کنید این سبب می‌شود تا آش شما به غلظت مناسب برسد.

پیازها را به صورت خلالی خرد کرده و درون تابه همراه با زردچوبه و نعنا سرخ کنید و آن را به محتویات درون قابلمه اضافه کنید.

اجازه دهید تا آش به خوبی جا بیفتد. می‌توانید در صورت تمایل اندکی سرکه نیز به آن اضافه کنید.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 213781 ساعت خبر : 11:20 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=213781
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات