آش بادمجان لرستان غذایی خوشمزه و سنتی
آش بادمجان لرستان غذایی خوشمزه و سنتی
به گزارش گلونی آش بادمجان لرستان غذای بسیار خوشمزه است که در تمام فصلها طبخ میشود. این آش بسیار پرطرفدار بوده و در بیشتر نقاط کشور به روشهای مختلف طبخ میشود. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش
- گوشت سر دست: ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
- پیاز: ۲ عدد متوسط
- بادمجان: ۱ کیلوگرم
- بلغور گندم: ۲۵۰ گرم
- لوبیا چیتی: ۱/۳ لیوان
- نخود: ۱/۳ لیوان
- عدس: ۱/۳ لیوان
- کشک: ۲ لیوان
- نمک، زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
- سیرداغ: ۱ قاشق غذا خوری
- نعنا داغ: به مقدار لازم
طرز تهیه آش بادمجان
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات آن را از شب قبل خیس نمایید و آب آنها را ۲ الی ۳ بار عوض کنید.
این کار سبب میشود تا نفخ آنها از بین رفته و زودتر پخته شوند.
درزمان آشپزی بلغورها را با آب بپزید و بعد از اینکه بلغورها پخته شدند آنها را مدام هم زده تا ته نگیرند.
توجه داشته باشید بلغورها نباید سفت شوند و در این صورت باید به آنها آب اضافه کنید.
همه حبوبات را پخته و پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و همراه با زردچوبه و فلفل تفت دهید.
بعد از اینکه همه حبوبات پخته شدن آنها را به همراه با پیاز تفت داده شده به بلغور اضافه کنید.
گوشت را نیز درون قابلمه با پیازهای خرد شده تفت دهید سپس روی آن را از آب پر کرده و زمانی که گوشت پخته شد آن را از قابلمه بیرون آورده و ریش ریش کنید.
سپس گوشت ریش ریش شده را کنار گذاشته تا در زمان مناسب به آش اضافه کنید.
در مرحله بعد بادمجانها را پوست کنده به شکل مربعی یا دایره خرد کنید.
روی آنها نمک بپاشید و بعد از گذشت نیم ساعت که تلخی آنها از بین رفت بادمجانها را مجدداً بشویید و خشک کنید و بعد از اینکه بادمجانها خشک شدن آنها را سرخ نمایید.
گوشت را به همراه بادمجان سرخ شده به مواد قابلمه اضافه کرده و خوب هم بزنید.
زمانی که مواد به خوبی پخته شدند کشک را نیز به آنها اضافه کنید.
اکنون آش شما آماده سرو شدن است.
میتوانید روی آن را با سیر داغ، نعنا داغ و پیاز داغ تزیین نمایید.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 212019 ساعت خبر : 3:00 ب.ظ