آش بشته واش مازندران غذایی محلی و خوشمزه
آش بشته واش مازندران غذایی محلی و خوشمزه
به گزارش گلونی امروز قرار است شما را با طرز تهیه یک آش بسیار خوشمزه و خوش عطر آشنا کنیم.
آش بشته واش مازندران غذای محلی و بسیار مقوی و پر خاصیت و سرشار از آهن و فیبر است.
این آش میتواند به افرادی که از کم خونی و یبوست رنج میبرند کمک کرده و بسیار مفید واقع شود.
با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه آش بشته واش خوشمزه آشنا کنیم.
امیدواریم از چشیدن طعم این آش بسیار خوشمزه لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه آش
- اسفناج: ۵/۱ کیلو
- پیاز: ۲ عدد بزرگ
- سیر: ۳ حبه
- عدس: ۳ پیمانه
- زیره سبز: ۲ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: ۲ قاشق مرباخوری
- نمک وفلفل: به میزان لازم
طرز تهیه آش بشته واش مازندران
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات آن را از شب قبل خیس نمایید این کار سبب میشود تا نفخ آنها از بین رفته و به خوبی پخته شود.
سپس در هنگام آشپزی ابتدا عدس را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا به خوبی پخته شود.
بعد از آن اسفناجها را کاملاً شسته و به اندازههای مختلف خرد کنید.
حال پیاز و سیر را خرد کرده و درون قابلمهای با مقدار روغن تفت دهید تا زمانی که آنها به رنگ طلایی در آمدن زردچوبه را نیز به آنها اضافه کنید.
سپس اسفناجها را درون مواد ریخته و بگذارید تا پخته شوند.
سپس نمک و فلفل و یک قاشق زیره سبز را با آنها مخلوط کرده و اجازه دهید تا به خوبی پخته شود.
برای پختن این آش حداقل ۲ ساعت زمان نیاز است.
زمانی که آش لعابدار شد میتوانید روی آن را با زیره سبز تزیین نموده و آن را با آب نارنج میل نمایید.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 210664 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ