آش سماق تویسرکان غذایی محلی و خوشمزه از همدان
آش سماق تویسرکان غذایی محلی و خوشمزه از همدان
به گزارش گلونی طعم خوش یک آش بینظیر را با آش سماق تویسرکان تجربه کنید. این آش یکی از آشهای محلی و خوشمزه همدان است و طرفداران بسیاری دارد.
حبوبات (عدس،لوبیا قرمز) و چغندر درون آش آن را بسیار پرخاصیت و مقوی کرده است.
این آش را میتوانید به عنوان یک پیش غذای بسیار خوش طعم سرو کنید.
با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه آش خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم برای آش سماق تویسرکان
- بلغور: ۲ پیمانه
- عدس ریز: یک چهارم پیمانه
- لوبیا قرمز: یک چهارم پیمانه
- پیاز: یک عدد درشت
- سیر: ۲ حبه
- سماق: ۱۵۰ گرم
- چغندر معمولی: ۲ عدد متوسط
- گردو (خردشده): یک دوم پیمانه
- روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
- شکر: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
- نمک و زردچوبه: به میزان کافی
طرز تهیه آش
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات آن را از شب قبل به صورت جداگانه خیس نمایید.
این کار سبب میشود تا در حین آشپزی حبوبات زودتر پخته شده و نفخ آنها از بین برود.
سپس آنها را در قابلمهای گذاشته تا پخته شوند.
سپس پیازها را به صورت خلالی خرد کرده و با مقداری زردچوبه درون روغن تفت دهید و آنها را به آش اضافه کنید.
گردو و چغندر را نیز به مواد اضافه کرده و سماق را ابتدا با آب سرد شسته و سپس داخل ۳ تا ۵ لیوان آب گرم بریزید و روی حرارت بگذارید تا به خوبی بجوشد بعد از گذشت پنج دقیقه از جوشیدن سماق، آن را از روی حرارت برداشته و آب آن را صاف کنید.
سپس شکر را با آب صاف کرده سماق مخلوط کرده و قبل از این که تمامی مواد آش پخته شدند آن را روی آش بریزید. اکنون آش سماق تویسرکان شما آماده میل شدن است.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 211808 ساعت خبر : 11:54 ب.ظ