آش هویج و جو همدان آشی مقوی و خوشمزه
آش هویج و جو همدان آشی مقوی و خوشمزه
به گزارش گلونی آش هویج و جو همدان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ همدان است که در شهرهای مختلف با روشهای متفاوتی طبخ میشود.
این آش خواص بسیاری دارد و طبخ آن بسیار ساده به نظر میرسد اما برای اینکه بتوانید یک آش بسیار خوشمزه را بپزید بهتر است تمامی مراحل ذکر شده را گام به گام انجام دهیم.
با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه آش خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش هویج و جو
- هویج خرد شده: دو عدد
- گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
- پیاز داغ: سه قاشق غذاخوری
- فلفل، نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
- کشک: به مقدار لازم
- بلغور: دو پیمانه
- نخود: نصف پیمانه
طرز تهیه آش
برای تهیه این آش خوشمزه حبوبات آن را از شب قبل خیس نمایید این کار سبب میشود تا نفخ آنها از بین رفته و زودتر پخته شود. به یاد داشته باشید حبوبات باید به صورت جداگانه خیس شود و هر چند ساعت یکبار آب آنها عوض شود.
سپس در هنگام آشپزی درون قابلمه آب ریخته و نخودها را به آن اضافه کنیم و اجازه دهید تا پخته شود.
در این حین هویج ها را شسته و خرد کنید و همراه با بلغور درون قابلمهای دیگر با میزان آب لازم قرار داده تا پخته شود.
زمانی که نخود پخته شد، بلغور و جو پخته شده را نیز به نخودها اضافه کرده و صبر کنید روی حرارت ملایم لعابدار شوند.
حال پیازها را به صورت خلالی خرد کرده و درون تابهای همراه با مقدار کمی روغن تفت دهید.
سپس گوشت چرخ کرده را نیز به پیاز داغ اضافه کرده و مقدار کمی نمک و زردچوبه به آنها اضافه کنید.
سپس گوشت را به قابلمه بلغور جو هویج اضافه کنید.
در مرحله آخر تنها کافیست تمامی مواد با یکدیگر پخته شده و جا بیفتد. اکنون میتوانید کشک را نیز به آش اضافه کرده و در ظرف مناسب سرو کنید.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 213052 ساعت خبر : 2:20 ب.ظ