آش کاچی همدان غذایی محلی و خوشمزه

آش کاچی همدان غذایی محلی و خوشمزه

به گزارش گلونی آش کاچی همدان یکی از دسرهای بسیار خوشمزه و سنتی ایران است که در بیشتر نقاط کشور در روزهای عاشورا و تاسوعا به صورت نذری پخته می‌شود. طبخ این آش بسیار آسان بوده و تنها کافیست موارد ذکر شده برای طبخ آن را گام به گام انجام دهید. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم برای آش کاچی

  • آرد گندم :۱ پیمانه
  • آرد برنج :۱ قاشق سوپ خوری
  • گلاب :۱ استکان چای خوری کوچک
  • شکر :۲ پیمانه
  • کره:۱۰۰ گرم
  • آب:۳ پیمانه
  • زعفران ساییده شده:۱ قاشق مرباخوری

دستور پخت آش

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا آب و شکر را با هم مخلوط کرده و بر روی حرارت قرار دهید.

این کار را تا زمانی که شکر در آب حل شود ادامه دهید بعد از آن زعفران را داخل آن ریخته و بعد از اینکه کمی جوشید گلاب را نیز به آنها اضافه کنید.

سپس شیره را از روی حرارت بردارید، شیره قوام آمده باید مثل شیره مربا غلیظ و کشدار شده باشد.

حال کره را در یک قابلمه به صورت جداگانه بریزید و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا ذوب شود سپس آرد گندم را نیز به کره اضافه کرده و مدام هم بزنید این کار را تا زمانی که آرد طلایی رنگ شود ادامه دهید.

بعد از اینکه رنگ آرد تغییر کرد نوبت به اضافه کردن آرد برنج است.

مخلوط آرد‌ها را آنقدر هم بزنید تا به خوبی سرخ شود.

به آردی که سرخ شده است شیرینی که از قبل آماده کرده ‌ید را بیفزایید و در مدت زمان ۱۵ دقیقه بر روی حرارت، مدام آن را هم بزنید.

این کار را تا زمانی که غلظت آش مانند فرنی شود ادامه دهید.

سپس قابلمه را روی شعله پخش کن گذاشته و یک دم کن روی آن بگذارید تا کاچی به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت بسیار کم دم بکشد.

اکنون آش شما آماده سرو شدن است.

نوش جان‌تان

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 211827 ساعت خبر : 3:47 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=211827
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات