آش کله جوش سمنانی آشی خوشمزه و لذیذ

آش کله جوش سمنانی آشی خوشمزه و لذیذ

به گزارش گلونی آش کله جوش سمنان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ است که به آن کشک کله جوش و اشکنه کله جوش نیز می‌گویند.

این آش بیشتر در استان‌های خراسان و یزد طبخ می‌شود.

با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه آش

  • کشک: نیم کیلو
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱قاشق
  • بادمجان قلمی: ۵ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • نعنای خشک: ۱ قاشق
  • آب: نصف لیوان
  • نمک: نصف قاشق چای خوری
  • زردچوبه: نصف قاشق چای خوری
  • نان خشک تافتون یا سنگک: به میزان لازم
  • روغن جامد: به میزان لازم

دستور پخت آش کله جوش

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا بادمجان‌ها را شسته و پوست کنده و به صورت نگینی خرد نمایید.

سپس آنها را به نمک آغشته کنید تا تلخی بادمجان‌ها از بین بروند.

حال درون قابلمه مقداری روغن ریخته و بادمجان‌ها را درون آن بریزید و اجازه دهید تا به خوبی پخته شوند.

سپس پیاز‌ها را به صورت خلالی خرد کرده و با مقداری روغن درون تابه جداگانه تفت دهید.

پس ۶ نصف لیوان آب و کشک را درون پیاز‌ها ریخته و وقتی که آب آن به جوش آمد آنها را از روی حرارت بردارید.

حال درون کاسه‌ای نان خشک ریخته و مواد کشک را روی آن بریزید و بادمجان‌های پخته شده را نیز به مواد اضافه کنید.

اکنون آش شما آماده میل شدن است می‌توانید آن را با سبزی خوردن و پیاز خام سرو کنید.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 213760 ساعت خبر : 5:45 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=213760
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات