گلونی

بیش از ۷۰ هزار ماینر در کشور کشف شده، چند تا باقی مانده است؟

بیش از ۷۰ هزار ماینر در کشور کشف شده، چند تا باقی مانده است؟

بیش از ۷۰ هزار ماینر در کشور کشف شده، چند تا باقی مانده است؟

بیش از ۷۰ هزار ماینر در کشور کشف شده، چند تا باقی مانده است؟

به گزارش گلونی رییس پلیس امنیت اقتصادی ناجا از کشف بیش از ۷۰ هزار دستگاه ماینر در کشور خبر داد.

سردار محمدرضا مقیمی اظهار کرد: «در مورد دستگاه‌های ماینر یا همان استخراج رمز ارزها باید بگویم که این دستگاه‌ها قاچاق هستند و علاوه بر آن استفاده غیرمجاز آنها از صنعت برق کشور را داریم که تبعات سویی در حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی درپی دارد که قطع برق هم جزوی از این تبعات است. از این رو پلیس با این موارد برخورد می‌کند».

وی با اشاره به این موضوع که از ابتدای گسترش رمز ارزها در جهان و به تبع آن در کشورمان تاکنون نزدیک به ۷۲ هزار دستگاه ماینر در کشور کشف و ضبط شده است، افزود: «از ابتدای امسال حدود ۳۰۰۰ دستگاه ماینر کشف و ضبط شده که ما این موارد را به حوزه‌های مربوطه تحویل داده و با متخلفان نیز برخورد شده است».

استخراج رمز ارزها در سه قسمت خانگی، نیمه صنعتی و صنعتی انجام می‌شود.

آنطور که سردار مقیمی گفته پلیس با تمام این موارد برخورد قانونی خواهد داشت.

اما قانون درباره برخورد با متخلفان این حوزه چه می‌گوید و آیا آنچه می‌گوید برای متخلفان بازدارد هست یا نه؟

آنطور که رییس پلیس امنیت اقتصادی ناجا اعلام کرده، دستگاه‌های استخراج رمز ارز نو نیستند و از آنجا که به صورت دست دوم و به عنوان دستگاه خارج از استفاده وارد کشور می‌شوند عمر مفیدشان تمام شده و عملکرد مثبتی ندارند.

تنها تاثیرشان از قرار مصرف بیهوده برق و از بین بردن حق دیگرانی است که به واسطه قطعی‌های گسترده برق، از آن محروم می‌شوند.

مقیمی با بیان اینکه بعضی از سازمان و دستگاه‌ها نیز در زمینه استخراج رمزارز فعال هستند، گفت: «ما اخبار این‌ها را داریم و باید با این‌ها برخورد شود».

سردار مقیمی اما از اینکه چه زمانی و چه برخوردی با این سازمان‌ها و دستگاه‌ها خواهد شد، توضیحی ارائه نکرد اما در ادامه درباره استخراج مجاز گفت: «بعضی‌ها مجوز گرفته‌اند، یعنی برقشان را هم خودشان تولید می‌کنند و برای تامین برق، باری به شبکه‌های سراسری وارد نمی‌کنند. این موارد در فضاهایی که ایجاد کرده‌اند در حال فعالیت هستند، پلیس با موارد غیرقانونی برخورد می‌کند».

در شرایط بحرانی کنونی نقص قانون یا سهل‌گیری نسبت به متخلفان است که فشار وارد بر تولید و توزیع برق کشور را از سوی این دستگاه‌ها را، از دوش شبکه انتقال نیرو کم نمی‌کند؟

پایان پیام

نویسنده: آرزو قدوسی

خروج از نسخه موبایل