طرز تهیه کشک بادمجان، حلیم بادمجان و میرزاقاسمی شمالی خوشمزه و رستورانی
طرز تهیه کشک بادمجان، حلیم بادمجان و میرزاقاسمی شمالی خوشمزه و رستورانی
امروز در خدمت شما هسیتم با آموزش سه نوع غذا با بادمجان که در بین ما ایرانیها بسیار محبوب است و میتواند پیش غذا یا یک غذای کامل برای وعده شام یا ناهار باشد و یا برای پذیرایی و مهمانیها نیز گزینه بسیار مناسبی است به شرطی که از بادمجان کشیده و قلمی استفاده کنید تا غذاهای شما طعم بهتری داشته باشد و بتوانید از خواص خوب بادمجان مانند آهن، فیبر، فسفر و کلسیم و … بهرمند شوید. اما این سه نوع غذای محبوب عبارت است کشک بادمجان، حلیم بادمجان، میرزاقاسمی همراه ما باشید.
کشک بادمجان مجلسی سریع با گردو
کشک بادمجان یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که برای مهمانی و دورهمی تولدها بسیار مناسب است و به راحتی تهیه میشود.
مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان:
- سیر ۴ حبه
- پیاز متوسط ۲ عدد
- بادمجان متوسط ۶ عدد
- کشک ۴ قاشق غذاخوری
- استاک یا عصاره قلم ۱ عدد
- روغن مایع به اندازه کافی
- مغز گردو ۳ قاشق غذاخوری
- نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه، پودر سیر به مقدار لازم
طرز تهیه کشک بادمجان ساده و رستورانی با گردو
ابتدا بادمجانها را پوست گرفته و در محلول آب و نمک قرار دهید و بعد آبکش کنید سپس داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود و بعد با گوشت کوب برقی بادمجان ها را له کنید.
بعد پیاز و سیر را پوست بگیرید و ابتدا پیاز را با کمی فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر تفت دهید سپس سیر پوره شده را اضافه کنید در ادامه بادمجان له شده را اضافه کنید عصاره گوشت را به همراه کمی آب ولرم باز کنید و داخل تابه بریزید و بگذارید کشک بادمجان جا افتاده شود در ادامه سیر داغ و نعنا داغ را نیز تهیه کنید.
در انتها کمی از نعنا داغ و سیر داغ را به همراه کشک داخل تابه ریخته و بگذارید تا آب اضافی تبخیر و غلیظ شود سپس به دلخواه تزئن کنید. نوش جان.
حلیم بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه است که برای مهمانی و ماه رمضان گزینه بسیار خوبی است این غذا از بادمجان به همراه گوشت تهیه میشود.
مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان:
- بادمجان ۳۰۰ گرم:
- سیر ۴ حبه
- برنج ۱۰۰ گرم
- عدس ۵۰ گرم
- پیاز ۳ عدد
- کشک ۱۰۰ گرم
- گوشت سردست ۳۰۰ گرم
- نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
- روغن مایع به اندازه کافی
- نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه حلیم بادمجان کشدار با گوشت و کشک
ابتدا یکی از پیازها را نگینی خرد و با روغن تفت دهید سپس گوشت را افزوده و کمی تفت داده و به آن فلفل سیاه بزنید سپس مقداری آب ریخته تا گوشت پخته شود سپس از قابلمه خارج و آن را ریشریش کنید و بعد به قابلمه اضافه کنید، بادمجانها را پوست بگیرید و با روغن تفت دهید تا سرخ شوند سپس به قابلمه گوشت اضافه کنید برنج را به همراه عدس در یک قابلمه ریخته و مقداری آب اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا برنج و عدس بپزند.
وقتی عدس و برنج در حال پخت هستند ۲ پیاز باقیمانده، سیرها و نعناع خشک را به صورت جداگانه با روغن تفت دهید سپس مقدار را برای تزئین و مقداری را داخل حلیم بادمجان بریزید پس از اینکه برنج و عدس پختند آنها را بکوبید و به قابلمه حاوی گوشت اضافه کنید. حرارت زیر قابلمه را کم کنید و مداوم مواد را هم بزنید تا بادمجان کاملا له شود. پس از اینکه حلیم بادمجان به روغن افتاد و تقریبا آماده شد کشک را اضافه کنید و با دیگر مواد مخلوط کنید. پس از۱۰ دقیقه حلیم بادمجان آماده است نوش جان.
میرزا قاسمی یکی از غذاهای بسیار راحت است که اصالتا برای شمال کشور است و برای مهمانی یا شام گزینه بسیار مناسبی است و روغن بسیار کمی در تهیه آن استفاده میشود.
مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی:
- سیر ۴ حبه
- بادمجان ۶ عدد
- تخم مرغ ۲ عدد
- گوجه فرنگی ۲ عدد
- روغن مایع به اندازه کافی
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه میرزا قاسمی مجلسی و رژیمی بدون تخم مرغ
ابتدا بادمجان ها را سر گاز کباب کنید و یا به دلخواه سرخ کنید سپس پوست بادمجان ها را کنده و به صورت ساطوری ریز یا با گوشت کوب میکس کنید. در ادامه گوجه ها را بلانچ کرده و پوستش را جدا کنید. داخل یک تابه مقداری روغن ریخته و سپس سیر رنده شده را درون روغن تفت میدهیم.
گوجه ها را کمی خرد میکنیم و به تابه افزوده و تفت دهید حالا بادمجان میکس شده را به مواد تابه اضافه کنید و مجددا تفت میدهیم و نمک، فلفل سیاه روی مواد میریزیم و صبر میکنیم تا به روغن بیفتد و در ادامه تخم مرغ را داخل مواد شکسته و هم بزنید و یا در انتها مانند نیمرو روی میرزا قاسمی قرار دهید و سرو کنید. نوش جان
پایان پیام
کد خبر : 240003 ساعت خبر : 1:40 ب.ظ