امضای بیش از هزار نفر برای رسیدگی به دپوی زباله عمارت و توقف احداث سد آمل

امضای بیش از هزار نفر برای رسیدگی به دپوی زباله عمارت و توقف احداث سد آمل

امضای بیش از هزار نفر برای رسیدگی به دپوی زباله عمارت و توقف احداث سد آمل

به گزارش گلونی این روزها کارزاری تحت عنوان درخواست توقف احداث سد آمل و رسیدگی به دپوی زباله عمارت در حال برگزاری است.

مردم شهر آمل در استان مازندران از مسئولین مربوط به این امر، تقاضا دارند که احداث سد هراز در آمل را متوقف نمایند.

همینطور در خصوص محل دپوی زباله عمارت آمل که آلودگی‌ها و شیرابه‌های آن به آب‌های زیرزمینی و آشامیدنی شهر وارد می‌شود، هیچ پیگیری و توجه عملی انجام نشده است و در رابطه با معادنی که در جای جای هراز، چه در ظاهر و چه به صورت پنهانی به راحتی فعالیت می‌کنند و روز به روز هم در حال افزایش هستند نیز مردم خواستار بررسی و توقف فعالیت‌شان هستند.

ساخت سد هراز به عنوان یکی از پروژه‌های مهم آبی کشور و استان مازندران، سال‌هاست که به علت قرارگیری سایت زباله عمارت آمل و خطر نفوذ شیرابه به مخازن آن با یک چالش مهم زیست محیطی رو به رو است و این موضوع، نقش این پروژه را برای مردم و دوستداران محیط زیست مورد ابهام قرار داده است.

گفتنی است سد هراز یکی از پروژه‌های عظیم مازندران به حساب می‌آید که هم‌اکنون سیزدهمین سال شروع عملیات اجرایی‌اش را طی می‌کند و طبق آخرین برآوردها تا به امروز فقط ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. این سد که قرار است وظیفه تأمین آب زراعی و کشاورزی ۱۱۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان در ۱۴ شهرستان و ۵۰۰ روستا را بر عهده داشته باشد، طبق پیش‌بینی‌ها با ظرفیت ۶۵۰ میلیون متر مکعبی فعال خواهد شد.

این درخواست در سایت کارزار خطاب به وزیر نیرو، رییس سازمان حفاظت از محیط زیست و ریاست فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی ارائه شده و این کارزار از تاریخ ٢٠ ارديبهشت ١٤٠١ آغاز شده و تا ٣١ مرداد ١٤٠١ ادامه دارد.

برای امضای این کارزار به این لینک مراجعه کنید.

برای مشاهده سایر کارزارها و حمایت از آن‌ها روی این لینک کلیک کنید.

پایان پیام

نویسنده: ملیکا طاهری عطار

ایرانی‌ها چه دغدغه‌هایی دارند؟
اینجا را ببینید

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
به بالا بروید