هر آنچه باید درباره گیاه چای ترش بدانید

هر آنچه باید درباره گیاه چای ترش بدانید

به گزارش گلونی درباره گیاه چای ترش در صفحه بهزاد رفاهی آمده است:

چای ترش Hibiscus sabdariffa از تیره پنیرک-ختمی Malvaceae است.

موطن اصلی این گیاه غرب آفریقاست و امروزه در سطح وسیعی در غرب آفریقا، آسیا، استرالیا، هند، مالزی، اتریش، آمریکای مرکزی و بسیاری از کشورهای گرمسیر کشت می‌گردد.

در ایران چای ترش در سیستان و بلوچستان در شهرهای ایرانشهر و نیکشهر و در برخی از شهرهای استان خوزستان و هرمزگان به طور گسترده‌ای کاشت می‌شود.

چای ترش گیاهی علفی و یکساله یا چندساله یا به صورت درختچه‌ای است که حدود ۲ تا ۲.۵ متر ارتفاع رشد می‌کند.

شروع گلدهی این گیاه از شهریور تا مهرماه بوده و برداشت کاسبرگ‌ها در آبان و آذر ماه است.

این گیاه شهدزا و گرده زا با جذابیت کم تا متوسط بوده و همچنین این گیاه به طور گسترده در مناطق حاره‌ای کشت می‌شود و رنگ قرمز کاسبرگ آن به عنوان نوشیدنی و رنگ خوراکی کاربرد دارد.

بیش از ۳۰۰ گونه از این گیاه در سراسر جهان در مناطق گرمسیر و نیمه گرمسیر یافت می‌شود.

چای ترش یک نوشیدنی با طعم و مزه‌ای متفاوت

همچنین در گلونی بخوانید:

منداب ارزش تغذیه‌ای بالایی برای زنبور عسل دارد

گیاهان سمی در بوستان های شهر و باغچه خانه شما

ارس یا سرو کوهی مقاوم ترین گونه درختی است

بلوط روبور پاییزی هزار رنگ دارد

عناب در همه جای ایران می‌روید و بومی ایران است

خاس بومی هیرکانی است و مقدس است

سنجد تلخ یا خولان را بشناسید و بکارید

داغداغان درخت مقدس و بومی ایران است

پایان پیام

ایرانی‌ها چه دغدغه‌هایی دارند؟
اینجا را ببینید

کد خبر : 270338 ساعت خبر : 10:30 ق.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=270338
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات