بررسی جایگاه اخلاقی خشم با کتاب روان شناسی اخلاقی خشم

بررسی جایگاه اخلاقی خشم با کتاب روان شناسی اخلاقی خشم

به گزارش گلونی مییشا چری در کتاب روان شناسی اخلاقی خشم مسائل معرفتی مربوط به داوری صحیح دربارە خشم سیاسی دیگران را بررسی می‌کند.

در کانال مرکز فرهنگی شهرکتاب درباره این کتاب آمده است:

خشم در همه جای این کرە خاکی یافت می‌شود و هر آدمی آن را می‌شناسد. حتی خدایان هم خشمگین می‌شوند.

برخی می‌گویند خشم می‌تواند نوعی فضیلت باشد، در حالی که به گفتە برخی دیگر خشم همیشه نوعی رذیلت است.

طرفداران خشم آن را تشخیص دهندە دقیق بی‌عدالتی می‌دانند، در حالی که مخالفان خشم آن را ولع انتقام گرفتن می‌دانند.

مقالات این کتاب هر یک از منظری جایگاه اخلاقی خشم را بررسی می‌کنند. مکبراید خشم را با توجه به تداوم سرکوب‌های نهادینه شده و جهل استقرار یافته موجه می‌داند.

لاباف خشم را در برانگیختن اقداماتی علیه سرکوب، به‌ویژه سرکوب نژادی، موثر می‌داند.

کائوپینن این ایده را مطرح می‌کند که قربانی خشم بودن با نقض بعضی از انتظارات هنجاری تطابق دارد و به آن حساس است.

چری مسائل معرفتی مربوط به داوری صحیح دربارە خشم سیاسی دیگران را بررسی می‌کند.

شومیکر از این دیدگاه دفاع می‌کند که خشم می‌تواند نقشی مشروع در اخلاقا مسئول دانستن یکدیگر داشته باشد.

هوبنر استدلال‌های بودایی علیه خشم را بررسی می‌کند و به این نتیجه می‌رسد که بدون خشم حال و روزمان بهتر خواهد بود.

مکری دیدگاهی تانترایی بودایی را دربارە خشم بررسی می‌کند که براساس آن، خشم به‌خاطر رهایی از رنج خویش و دیگران تغییر شکل می‌دهد.

کالارد ویژگی‌های ارتباطی یا گفت و شنودی خشم را بررسی می‌کند؛ خشم دعوتی است به جبران کردن.

در پایان، پروتوی موارد غضب عنان‌گسیخته را میان ارتشیان و ارتباط آن را با خشم عادی بررسی می‌کند.

برای تهیه کتاب بر روی لینک کلیک کند

معرفی سایر کتاب‌ها را اینجا بخوانید

پایان پیام

کد خبر : 279792 ساعت خبر : 3:52 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=279792
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات