آدم در مهاجرت ترسوتر می‌شود

آدم در مهاجرت ترسوتر می‌شود

آدم در مهاجرت ترسوتر می‌شود

به گزارش گلونی میررضا نگهبان الوار نوشت: دیروز ماشین را قبل از سفر بررسی کوچکی کردم. چیز خاصی نبود و کمی مایع رادیاتورش کم شده‌ بود. تصور خراب شدن ماشین را نمی‌کنم. شاید بگویید چرا سخت می‌گیری؟

ماشین است دیگر خراب می‌شود و مکانیک می‌آید درستش می‌کند. فرقی هم نمی‌کند کجا باشی، حتی در دروترین جاده‌ها هم امداد می‌رسد. ممکن است کمی دیرتر اما می‌رسد.

بله ایران که باشی با تماس و مکانیک آشنا و هزار تا چیز که همه‌اش به زبان خودت است کارت راه می‌افتد. اما من در ایران نیستم و تا کوچکترین صدایی از ماشین بلند می‌شود، نگران می‌شوم.

اینجا در جاده میلان (Milan) به استرزا (Stresa)، در میانه فرعی ماشینت خراب شود، چند ساعتی درگیر این هستی که به زبان درست به کسی بفهمانی چه بر سرت آمده است. حتی اگر مشکل ماشین دو دقیقه‌ای حل بشود باز هم استرس فهماندن و فهمیدن هست.

آدم در مهاجرت ترسوتر می‌شود

شاید هم من الکی سخت ‌می‌گیرم! ایتالیایی آن‌قدرها هم سخت نیست؛ سخت، مهاجرت است!

به گمانم از هر آنچه که از پیرامونم فهمیده‌ام، این است که آدم در مهاجرت، ترسوتر می‌شود.

همان‌طور که اگر ماهی را از آب شیرین به آب شور بیندازی! معلوم نیست زنده بماند، اما قطعاً تک‌تک روزمرگی‌هایش را با احتیاط انجام خواهد داد!

هر آنچه نیازش است را دیوانه‌وار جست‌وجو خواهد کرد، اما به هر نقطه روشن و تاریکی دور از حیطه نیاز دست نخواهد برد.

پایان پیام

نویسنده: میررضا نگهبان الوار

اشتراک در
اطلاع از
1 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

درسته ترسوتر میشی اما قطعا خیلی قوی تر هم خواهی شد☺️

به بالا بروید