اختراعات دانشجویان قهوه خور

اختراعات دانشجویان قهوه خور

به گزارش دیجیاتو، محققان می‌گویند که مصرف بیش از ۴۰۰ میلی‌گرم کافئین در روز می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را در افراد افزایش دهد.

صد درصد غلط است. چراکه در غیر این صورت، حدفاصل اواخر آذر تا اوایل بهمن و اوایل خرداد تا اواسط تیر ماه را می‌توانستیم به‌جای دوره امتحانات، زبانم لال ایام عزاداری دانشجویان معرفی کنیم. چرا که همه دانشجوها در طول ترم، در کلاس‌های درس حضور منظم دارند و تمام مطالعاتشان را در طول ترم انجام می‌دادند و شب امتحان فقط برای آرامش بیشتر، قهوه زیاد می‌خوردند (به کافئین قسم).

قهوه و محل عرضه آن، کافه، کلاً در دانشگاه مهم است و واقعیت این است که هرچقدر امتحانات یک دانشگاه سنگین‌تر باشد، تمایلات سرو قهوه و باز کردن کافه در فارغ‌التحصیلانشان بیشتر است (که هیچ ربطی به سرخوردگی ناشی از وضع بازار کار ندارد). از آنجا که خلاقیت هم به وفور در مهندسان یافت می‌شود، تحقیقات و توسعه در این موضوع به‌شدت و قدرت در شب‌های امتحان به پیش رفته است.

برای مثال یک‌بار ساعت سه شب؛ با پنیر، خرما، کالباس کپک‌زده و یک عدد تخم‌مرغ، وعده غذایی مقوی و درعین‌حال کمک‌کننده به سیستم گوارشی تولید کردیم که تحت تأثیر ۸۰۰ میلی‌گرم کافئین و کره‌خوری آن ساعت بود که حالا دیگر اختراع ثبت‌شده‌ خوابگاه ماست که عرق نعناع به‌عنوان چاشنی‌اش مؤکداً توصیه می‌شود. البته نبود مواد کافی و پول و بسته بودن در ورودی خوابگاه و تعداد زیادی گشنه، اثبات این بود که برای ما مهندسان، تحریم، محدودیت نیست.

اختراعات دانشجویان قهوه خور!

در مورد خود قهوه هم رازی دارم که نمی‌خواستم بگویم ولی ترکیبی درست از چای و قهوه، توسط دو نفر از بچه‌ها وجود دارد که محصول شب امتحان شیمی آلی است که برای تأسیس کافه پول جمع می‌کنند. به دلیل مخفی بودن این دستور تهیه، هر دو در شیفت‌های متفاوت از هم با اسنپ مسافرکشی می‌کنند تا در صورت حادثه، این ترکیب از روی زمین محو نشود.

پایان پیام

نویسنده: میررضا نگهبان الوار

خوابگاه منشا آبله میمون

کد خبر : 285306 ساعت خبر : 1:52 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=285306
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
چیدمان
اولین نظرات آخرین نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات