پایان نمایش انگور درسجین؛ جشن انار در راه است

پایان نمایش انگور درسجین

پایان نمایش انگور درسجین

سومین جشنواره انگور در روستای تاریخی درسجین با برپایی ۵۰ غرفه به پایان رسید.

به گزارش گلونی روستای درسجین شهرستان ابهر برای سومین سال میزبان جشنواره انگور و پذیرای بازدیدکنندگان و علاقه‌مندان بود. به گفته رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ابهر، برندسازی، ایجاد صنایع تبدیلی، ایجاد انگیزه برای کشاورزان و معرفی ظرفیت‌های گردشگری این شهرستان از جمله اهداف برگزاری این جشنواره بود. در حاشیه این جشنواره نمایشگاه صنایع‌دستی با ۸ غرفه در رشته‌های خراطی، مسگری، قلمزنی، سفال‌گری، صنایع‌چوبی، صنایع فلزی و معرفی اقامتگاه‌های بوم گردی و غیره برپا شد.

در پایان نمایش انگور درسجین، علی‌محمدی ضمن قدردانی از فرماندار، مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان، اصحاب رسانه، دهیار و مردم روستای درسجین و همچنین عوامل اجرایی سومین جشنواره انگور در روستای تاریخی و گردشگری درسجین شهرستان ابهر اظهار کرد: «توسعه زیر ساخت‌های گردشگری و اجرای جشنواره‌های انگور باعث جذب هزاران نفر گردشگر داخلی در هر سال به شهرستان ابهر خواهد شد که با تحقق آن شاهد توسعه و رونق اقتصادی و درآمدزایی در این شهرستان خواهیم بود.»

گردشگری کشاورزی
گردشگری کشاورزی

شهرها و روستاهای ایران از دیرباز با برگزاری جشن­‌های بومی و محلی برداشت محصولات کشاورزی خود، میزبان نمایش تعامل سازنده انسان و زمین بوده است. برپایی این رویدادها با هدف شکرگزاری از نعمت‌­­های خداوند و تجلیل از کشاورزان و باغداران برای یک فصل کاری صورت می­‌گرفته است.

جشن انار، جشن انگور، جشن برداشت خوشه‌های طلایی گندم، از جمله مراسم‌هایی است که هرساله در روستاهای ایران با هدف معرفی محصولات آن منطقه و نمایش آداب و رسوم و فرهنگ مردم برگزار می­‌گردد.

در سال­‌های اخیر با توجه به گسترش تمایل مردم شهرنشین به تجربه  سبک زندگی روستایی و آشنایی با فرهنگ و سنت­‌های دیرین، تمرکز بر برپایی با کیفیت چنین آیین­‌هایی بالا رفته است. امروزه که صنعت گردشگری کشاورزی (Agritourism) به عنوان یکی از موارد جذب گردشگر در سراسر دنیا مطرح است، کمک به روستاییان برای برگزاری هرچه بهتر آیین­‌های بومی خود، می­‌تواند منجر به بالا رفتن رتبه ایران در صنعت گردشگری شود. بد نیست بدانیم گردشگری کشاورزی محدود به زراعت نیست و در تمامی واحدهای کشاورزی مانند باغبانی، پرورش دام، طیور و آبزیان و … قابل تعریف و اجراست.

عرضه مستقیم محصولات کشاورزی و صنایع دستی در جشنواره­‌های محلی می‌­تواند علاوه‌­بر تجربه به یادماندنی از خرید برای گردشگران، با حذف واسطه­‌ها فروش پرسودی برای اهالی روستاها به دنبال داشته باشد.

 

پایان پیام

گزارش‌گر: سحر سمیعانی

کد خبر : 285464 ساعت خبر : 0:05 ق.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=285464
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
چیدمان
اولین نظرات آخرین نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات