خانه » کتاب » قبل از مردن چشم‌هات رو ببند
قبل از مردن چشم هات رو ببند

قبل از مردن چشم‌هات رو ببند

قبل از مردن چشم‌هات رو ببند

به گزارش گلونی کتاب «قبل از مردن چشم‌هات رو ببند» نوشته پژمان تیمورتاش اولین‌بار در سال ۱۴۰۰ منتشر شد و  انتشارات چشمه این کتاب را منتشر کرده است. این کتاب که در سال ۱۴۰۳ به چاپ دوم رسیده است در گروه داستان بلند فارسی قرار می‌گیرد.

این اثر یک موضوع اجتماعی دارد و به معضل اعتیاد به مواد مخدر می‌پردازد و درباره چند شخصیت است که درگیر ماجرای خاصی می‌شوند.

داستانی پرهیجان که وقتی آن را می‌خوانید، شاهد اتفاقات گوناگونی هستید و چیزی که در این کتاب از همان ابتدا توجه شما را جلب می‌کند، جزئیات پر تعدادی از افراد و محیط است.

در بخشی از کتاب قبل از مردن چشم‌هات رو ببند آمده است:

«ماهی‌های اولین مغازه سرِ راه رو ول دادم کف کوچه. سرم رو که برگردوندم مامور پشت‌سری رو دیدم که کله شده بود رو صاحب‌مغازه و ماهی‌هاش. آن‌قدر اشک تو چشم‌هام بود که جایی رو نبینم و همه‌چیز واسه‌م تار باشه.آن‌قدر از این کوچه کذایی رد شده بودم که واسه دویدن توش به چشم احتیاحی نداشته باشم. دواَم سه نشده، از لای بوی گند ماهی و میوه‌تُرشیده خلاص شدم و رسیدم زیر سایه سینمای وسط کوچه. سکسکه‌‌ام گرفته بود. باید یه جوری خودم رو می‌ترسوندم. تا خود اقبال پشت‌سرم رو هم نگاه نکردم. فقط مامان‌اختر می‌تونست آرومَم کنه، که بیاد بالاسرم و بگه توله‌سگ پاشو…چرا آن‌قدر تو خواب شلنگ‌تخته می‌ندازی؟ پاشو لنگ ظهره…»

پژمان تیمورتاش نویسنده، بازیگر و کارگردان سینماست. وی متولد ۱۳۶۴ در تهران است.

نویسنده در مورد انتشار این کتاب می‌گوید: به سبب زندگی خود که در کودکی و نوجوانی شاهد این بودم که دوستانم به خاطر اعتیاد به زندان می‌افتند و حتی به خاطر آن کشته می‌شوند، این موضوع انگیزه اصلی من برای نگارش این کتاب بوده است.

براساس گفته‌های پژمان تیمورتاش نگارش این کتاب دو سال زمان برده است و همچنین کارهای ویراستاری و بازخوانی آن نیز یک سال طول کشیده است.

از دیگر آثار این نویسنده می‌توان به کتاب تهران – ۲۸ اشاره کرد. کتابی که حاوی پنج داستان کوتاه ایرانی است.

پایان پیام

جهت تهیه کتاب به این لینک مراجعه کنید.

معرفی سایر کتاب‌ها را اینجا بخوانید.

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
به بالا بروید