خانه » کتاب » کتاب زندگی خوب به چاپ سوم رسید
کتاب زندگی خوب به چاپ سوم رسید

کتاب زندگی خوب به چاپ سوم رسید

کتاب زندگی خوب به چاپ سوم رسید

به گزارش گلونی کتاب زندگی خوب که از سوی نشر ترجمان منتشر شده، به چاپ سوم رسید.

نویسندگان این کتاب رابرت والدینگر و مارک شولتز هستند و مترجم آن علیرضا شفیعی نسب است.

در معرفی کتاب «زندگی خوب» آمده است:

«پروژه «پژوهش هاروارد درباره رشد بزرگ‌سالان» که در سال ۱۹۳۸ آغاز شده و اکنون بیش از ۸۰ سال است که همچنان ادامه دارد، وسیع‌ترین و طولانی‌ترین پژوهشی است که تاکنون در حوزه شادکامی و سلامت روان انجام شده است.

این پژوهش زندگیِ صدها فرد و خانواده را زیر نظر گرفته و طیف گسترده‌ای از اطلاعات مرتبط با سلامت جسمی و روانی آن‌ها را بررسی و ثبت کرده است. رابرت والدینگر و مارک شولتس، مدیران کنونی پروژه، در کتاب حاضر و ضمن روایت زندگی پر فراز و نشیب و حیرت‌انگیز افراد تحت بررسی، و با ارائه داده‌ها و شواهد علمی متعدد، یافته‌های این پژوهش را برای خوانندگان غیرمتخصص گردآوری و ارائه کرده‌اند.

حاصل کار آن‌ها کتابی است سرشار از نکته‌هایی کاربردی و بصیرت‌هایی بنیادین درباره بعضی از مهم‌ترین پرسش‌های زندگی: خوب‌زیستن چه معنایی دارد؟ شادکامی و رضایتمندی چگونه به دست می‌آید؟ رنج‌ها چگونه ما را می‌سازند؟ چطور دوستی‌ها و روابط سالم و پربار داشته باشیم؟ و چگونه با چالش‌های روابطمان سازگار شویم؟»

دکتر رابرت والدینگراستاد روانپزشکی در دانشکده پزشکی هاروارد، مدیر مطالعه رشد بزرگسالان هاروارد در بیمارستان عمومی ماساچوست و یکی از بنیانگذاران بنیاد تحقیقات طول عمر است.

دکتر والدینگر مدرک AB خود را از کالج هاروارد و دکترای خود را از دانشکده پزشکی هاروارد دریافت کرد. او یک روانپزشک و روانکاو است و یک برنامه آموزشی روان درمانی را برای دستیاران روانپزشکی هاروارد هدایت می‌کند.

برای خرید کتاب به این لینک مراجعه کنید.

معرفی سایر کتاب‌ها را اینجا بخوانید

پایان پیام

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
به بالا بروید