با مشاوره سئو موتور وب سایتتان را دوباره روشن کنید
مشاوره سئو به چه دردی میخورد؟ چه افرادی به آن نیاز دارند؟ انتظارمان از جلسه مشاوره، چه باید باشد؟ خیلی ساده اگر بخواهیم توضیح دهیم، مشاوره SEO به وب سایتهای فعال و یا حتی آنهایی که مدتی روی بهینهسازی موتورهای جستجو هم کار کرده اما به نتیجه مطلوبی نرسیدهاند، کمک میکند تا بتوانند به جایگاههای مناسبی در رتبهبندی گوگل دست پیدا کنند. اگر این موضوع برایتان جالب است، این مطلب مخصوص به شماست.
مشاوره سئو چه کابردی دارد؟
مشاوره سئو بیشتر برای وب سایتهای و کسب و کارهایی کاربرد دارد که مدتی از تاسیس آنها گذشته است، روی سئو سایت هم تا حدودی کار شده است، اما به هر دلیل وب سایت به نتایج دلخواه خود دست پیدا نکرده است. در این موارد است که جلسات مشاوره کمک میکند تا بتوانید متوجه شوید که آیا در روند سئوی وب سایت شما، خطایی رخ داده است و آیا میتوانید آن را بهتر کنید و یا بهتر است از استراتژیهای دیگری برای رسیدن به اهداف موردنظرتان استفاده کنید.
بهعنوان نمونه فرض کنید که شما یک وب سایت فروش پوشاک دارید و هزینهی زیادی هم بابت تولید و انتشار محتوا روی آن انجام دادهاید. اما بعد از گذشت چند ماه، مشاهده میکنید که حتی در نتایج گوگل ظاهر هم نمیشوید؛ چه برسد به اینکه به رتبههای گوگل دست پیدا کنید.
در این حالت مشاوره سئو میتواند برای شما کاربردی باشد. تیم مشاوره سئو با بررسی دقیق وب سایت شما، تحلیل رقبایی که دارید و همچنین استراتژی محتوایی شما، در گام اول بهدنبال پیدا کردن علت این وضعیت است و در گام بعدی به شما راهکارهایی برای بهبود رتبهی گوگل پیشنهاد میکند.
مشاوره سئو شامل چه بخشهایی است؟
یک سرویس مشاوره سئو، اصولاً شامل ۳ مرحلهی اساسی است. با این حال برخی از تیمها و شرکتهای سئو، ممکن است تصمیم بگیرند بعضی از این مراحل را انجام ندهند:
بخش اول: تحلیل سئو On-Page
اولین قسمت بسیار مهم، سئو داخلی (On-Page SEO) است. در این مرحله، همهی فاکتورهای کلیدی در سئو داخلی، شامل استراتژی محتوایی، نحوه تولید محتوا، تگ Alt تصاویر و … مورد بررسی و ارزیابی قرار میگیرد. صفحات محصول وب سایت که در واقع حلقه نهایی استراتژی محتوایی را تشکیل میدهند، با کیفیت و تمرکز بالاتری مورد مطالعه قرار میگیرند.
در انتهای این بخش، به این نتیجه میرسید که آیا اصلاً کلمه کلیدی انتخاب شده برای صفحات مختلف، مناسب بوده است یا نه؟ یا اینکه فاکتورهای مختلف برای سئو داخلی، برای صفحات مختلف و بهخصوص صفحات محصول شما، بهدرستی رعایت شده است یا باید تغییراتی در آن ایجاد کرد؟
بخش دوم: تحلیل سئو Off-Page
سئو خارجی یا Off-Page هم به همه کارهایی گفته میشود که در خارج از وب سایت انجام میشود تا گوگل اعتماد بیشتری به شما داشته باشد. این موضوع شامل لینکسازی خارجی، رپورتاژ آگهیها، راهکارهای افزایش اعتبار دامنه، فعالیت در شبکههای اجتماعی و … میشود. توجه داشته باشید که گوگل بر اساس اعتبار دامنه است که به شما رتبه میدهد و اعتبار دامنه (DA) هم بهصورت مستقیم با استفاده از سئو خارجی بهدست میآید.
بخش سوم: سئو تکنیکال
با مشاوره سئو موتور وب سایتتان را دوباره روشن کنید
سئو تکنیکال یا سئو فنی، به بخش مهمی از مراحل سئو گفته میشود که در آن، ساختار وب سایت از نظر فنی مورد بررسی قرار میگیرد. بهعنوان نمونه، آیا سرعت وب سایت شما مناسب است؟ آیا در ساختار وب سایت، لینک شکسته (Broken Link) ندارید؟ محتوای صفحات ۴۰۴ را بهخوبی مدیریت کردهاید؟ از اسکیماها در جای خود و بهصورت صحیح استفاده شده است؟ تمام این موارد و موارد مهم دیگر، از جمله موضوعاتی است که در مشاوره سئو و در بخش سئو تکنیکال، به آنها پرداخته میشود.
در پایان مشاوره سئو، یک گزارش مفصل از همه بررسیهای صورت گرفته به کارفرما ارائه میشود. این گزارش هم میتواند برای کارفرما و هم تیم فنی سئو مورد استفاده قرار بگیرد مسیر دستیابی به رتبههای برتر گوگل روشنتر شود. همچنین در صورت نیاز، جلسات حضوری یا آنلاین هم برای بررسی بیشتر موضوع و توضیحات لازم در مورد گزارش، برگزار میشود.
کلامِ آخر
با مشاوره سئو موتور وب سایتتان را دوباره روشن کنید
مشاوره سئو برای وب سایتهایی که مدتی است روی سئوی خود کار کردهاند اما به نتیجهی مطلوب نرسیدهاند، موضوعی مهم و کاربردی است. مشاوره SEO است که شما را به این نتیجه میرساند که چه مشکلاتی در کارتان بوده که رتبهی مناسبی دریافت نکردهاید و حالا باید چهکار کنید تا بتوانید به این هدف دست پیدا کنید. ما در آژانس بازاریابی اسمارتیز تخصصیترین جلسات مشاوره سئو را برگزار کرده و پس از آنالیز کامل وب سایت شما، مشکلات و راهحل آنها را نیز به شما ارائه خواهیم کرد.