به خاطر یک مشت گوشت پرچرب
به گزارش گلونی و به نقل از ایسنا، دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی کشور، در پاسخ به نگرانیها درباره کیفیت گوشتهای وارداتی، اعلام کرد: «گوشتهای وارداتی سالم هستند، تنها کمی چربتر!»
البته من هم میدانم که منظور آقای دبیر از «سلامت» واقعی، بحث فاسد بودن یا نبودن گوشت بود، ولی همین حرفها دست به دست میشود و یک روز میبینید وزیر اقتصاد هم میگوید: «اقتصاد کشور سالم است، تنها کمی متورمتر!»
شاید هم منظورشان از «سلامت»، میزان کمتر بافت گوشتی باشد که احتمال ابتلا به نقرس را کاهش میدهد. البته میدانم خواهید گفت: «ما که ماهیانه به زور یک کیلو گوشت میخریم، نقرس گرفتنمان دیگر چیست؟» و مشکل اصلی شما این است که همین یک کیلویی که میخرید، بیشترش چربی است تا گوشت! ولی خب، یک کیلو گوشت، حتی اگر کاملاً فاسد هم باشد، واقعا جایی را نمیگیرد! چون خیلی خیلی خیلی کم است.
توصیه برادرانه من این است که به خاطر یک مشت گوشت پرچرب، کمتر اعتراض کنید، که اگر اوضاع همینطور پیش برود، فردا همین را هم نخواهیم داشت. از خدا که پنهان نیست، از شما چه پنهان، همین مقدار کمی مرغ هم که گهگاهی میخورم، که تنها پروتئین گوشتی دریافتیام است، از سرم زیاد است و سرم به کار خودم است. در ثانی، راستش را بخواهید، من یکی دیگر فرق گوشت پرچرب و کمچرب را هم نمیفهمم! اصلا گوشت «نمنه دی؟»
ولی واقعا نمیدانم چرا در این اوضاع که گوشت پرچرب و مرغوب خارجی وارد میکنند، بعضیها شروع به بهانهگیری میکنند. واقعا دولت اگر دستش را تا آرنج هم در خمره دنبه فرو کند، باز عدهای اعتراض میکنند که دستش چرب است! اصلاً بابا، اصل گوشت به چربیاش است. تازه، گوشتش هم که سالم است! این بند آخر را گفتم برای اینکه همین گوشت چرب را هم از ما نگیرند، پس برای تکمیل عرایضم، اجازه دهید در همین راستا اعلام کنم: «کلا زندگی در این کشور سالم است، تنها کمی سختتر!»
پایان پیام
نویسنده: میررضا نگهبان الوار