خانه » مجله گلونی » کلیک کن و غذا تحویل بگیر
کلیک کن و غذا تحویل بگیر

کلیک کن و غذا تحویل بگیر

کلیک کن و غذا تحویل بگیر

بارها در شیرینی فروشی‌ها پرسیده‌ایم که آیا شیرینی و کیک‌ها تازه و پخت روز هستند یا نه؟ و بیشتر دفعات هم شیرینی کهنه تحویل گرفتیم.

هر وقت هم هوس فست فود کرده‌ایم انتظار برای آماده شدن پیتزا اشتهایمان را چند برابر کرده و باعث شده است بدون توجه به ضرر و زیان آن، زیاده‌روی کنیم.

ممکن است هر کسی حتی برای یکبار هم شده از آشپزی خسته و آرزو داشتن رباتی را کرده باشد که مسئولیت سخت طبخ غذا را به عهده بگیرد و کارش را آن‌قدر دقیق انجام بدهد که بعد از هر مهمانی مقدار زیادی از مواد غذایی اسراف نشود.

این‌ها تجربه‌های مشابهی از سفارش، پخت و سرو غذا است که فناوری چاپ سه‌بعدی در سال‌های اخیر به عنوان یکی از دستاوردهای نوین علمی برخی از این مسائل را حل می‌کند.

غذا سه‌بعدی برای اولین بار در سال ۲۰۰۶ در مؤسسه تکنولوژی ماساچوست (MIT) توسط گروهی از محققان به عنوان تحقیقاتی آزمایشی تولید شد. آن‌ها توانستند با استفاده از چاپگرهای سه‌بعدی غذایی به نام «کیک‌های سه‌بعدی» درست کنند. جدا از این‌که با این تکنولوژی همیشه کیک‌تازه در دسترس و یا سفارش پیتزا در زمان کوتاه‌تری قابل سرو است، می‌توان امیدوار شد که در مراحل طبخ غذا زباله کمتری از مواد غذایی تولید شود.

کلیک کن و غذا تحویل بگیر

در این فناوری مواد خوراکی با ترکیبات مشخص و دقیق وارد دستگاه می‌شود که روش مناسبی برای جلوگیری از هدر رفتن مواد اولیه در مراحل پخت غذا و اضافه آمدن غذا است.

چاپگرهای سه‌بعدی تولید غذاهای سفارشی را ممکن می‌کند، به طوری که افراد با نیازهای خاص تغذیه‌ای یا محدودیت‌های رژیمی بتوانند از محصولاتی بهره‌مند شوند که دقیقاً مطابق با خواسته‌هایشان تنظیم شده است.

اگر بهانه فرار از رژیم شما نداشتن وقت کافی برای آشپزی و ناسالم بودن غذاهای رستورانی است، چاپگرهای سه‌بعدی تولید غذاهای سفارشی را ممکن می‌کند، به طوری که افراد با نیازهای خاص تغذیه‌ای یا محدودیت‌های رژیمی بتوانند از محصولاتی بهره‌مند شوند که دقیقاً مطابق با خواسته‌هایشان تنظیم شده است.

اگر هم شکل و طعم غذاهای رژیمی یکی از بهانه‌های شما برای فرار از سبک زندگی سالم و مانع رسیدن به تناسب اندام باشد، این فناوری امکان خلق طرح‌ها و اشکال جدید، جذابیت بصری و کیفیت بالاتر غذا فراهم می‌کند.

هر روزی که می‌گذرد رویاهای ما تبدیل به هدف برخی از مردم می‌شود و آرزوها را برآورده می‌کنند. این فناوری امروزه که راه خود را به حوزه تولید غذا باز کرده و نوید تغییراتی اساسی در شیوه تهیه و مصرف محصولات غذایی را می‌دهد.

پایان پیام

فاطمه زهدی

بیشتر بخوانید: درباره خرس ها غول های خجالتی جنگل بیشتر بدانیم

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
به بالا بروید