نماد سایت گلونی

حضور خراسان شمالی در یازدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته تهران

حضور خراسان شمالی در یازدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته تهران

حضور خراسان شمالی در یازدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته تهران

مدیرکل میراث‌فرهنگی خراسان شمالی از حضور اداره‌کل میراث‌فرهنگی این استان در یازدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته تهران از ۳ تا ۶ بهمن ۹۶ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری گلونیبه نقل از میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خراسان شمالی، محمد سویدانلویی مدیرکل میراث‌فرهنگی این استان امروز ۱۶ دی ۹۶ گفت: «این نمایشگاه با بیش از یازده محور تخصصی گردشگری برگزار خواهد شد که استان ما در بخش‌های مختلف همچون گردشگری کودک، صنایع‌دستی و سوغات محلی، طبیعت‌گردی و بوم‌گردی، گردشگری سلامت، گردشگری غذا و موسیقی سنتی و آیین‌های محلی در این نمایشگاه شرکت خواهد کرد.»

او افزود: «تأسیسات گردشگری استان از‌جمله اقامتگاه‌های بوم‌گردی و دفا‌تر خدمات مسافرتی متقاضی شرکت در این نمایشگاه هستند.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خراسان شمالی هدف از حضور در این نمایشگاه را شناساندن قابلیت‌های گوناگون فرهنگی، تاریخی، گردشگری و آداب‌و‌رسوم اقوام مختلف به‌منظور جذب مسافران گردشگران دانست.

حضور خراسان شمالی در یازدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته تهران

تاریخ نمایشگاه‌ها با تاریخ بازرگانی و داد و ستد بشر در پیوند است. بازارهای مکاره از ۶۰۰۰ سال پیش وجود داشته‌است. فنیقیها به عنوان بزرگترین بازرگانان زمان خود نخستین نمایشگاه‌ها را در ۲۸۰۰ سال پیش از میلاد برپا کردند. فنیقی‌ها کالاهای جورواجور خود را با کشتی به سرزمین‌های دیگر می‌برند و در آنجا به نمایش می‌گذاشتند. با دگرگونی‌های دوران نوزایی و انقلاب صنعتی نیز رفته رفته نمایشگاه‌ها بهتر و بهتر برگزار شدند و به گونه رویدادهای فصلی، محلی، منطقه‌ای و جهانی خودنمایی کرد. در سال ۱۸۳۰ نمایشگاه جهانی در شهر پاریس برگزار شد که از کشورهای مختلف چهار گوشه جهان در آن شرکت کردند و در این نمایشگاه مهندس ایفل باپرچ (برج ایفل) را در میانه نمایشگاه برای نمایش قدرت و پیشرفت صنعتی فرانسه به جهانیان معرفی کرد. در سال ۱۸۷۹ میلادی در شهر سیدنی استرالیا و در سال ۱۸۸۰ میلادی در شهر ملبورن نمایشگاه جهانی برپا شد. در آن زمان از عمر شهر ملبورن فقط پنجاه سال گذشته بود. از این دو نمایشگاه ۴ میلیون نفر دیدن کردند که برای کشور جوانی مانند استرالیا رقمی بسیار موفقیت‌آمیز بود. در سال‌های دیگر نمایشگاه‌های متعدد دیگری نیز بر پا شدند که از جمله آنان می‌توان به نمایشگاه جهانی در کشور آمریکا، انگلیس، ژاپن و غیره … اشاره کرد.

پایان پیام

خروج از نسخه موبایل