آش سماق اصفهان با طعم به یادماندنی
به گزارش گلونی آش سماق اصفهان با طعم به یادماندنی یکی از معروفترین آشهای سنتی اصفهان است که با مزه بینظیر خود در بیشتر شهرهای ایران طبخ میشود. این آش در میان مردم بسیار لذیذ بوده و طرفداران بسیار دارد.
با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش سماق
- لوبیا قرمز: یک چهارم پیمانه
- عدس : یک چهارم پیمانه
- سماق : ۱۵۰ گرم
- بلغور : ۲ پیمانه
- پیاز : یک عدد درشت
- گردو (خردشده) : یک دوم پیمانه
- سیر: ۲ حبه
- روغن مایع : ۳ قاشق غذاخوری
- چغندر معمولی : ۲ عدد
- شکر : ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
- نمک : به میزان کافی
- زردچوبه : به میزان کافی
طرز تهیه آش
برای تهیه این آش لذیذ با مزهای فوقالعاده، ابتدا لازم است حبوبات آش حاوی لوبیا و عدس است را درون آن گذاشته و بگذاریم نیمهپز شوند.
بعد از آن سیر را رنده کرده و همراه با بلغور به مواد اضافه میکنیم.
در زمان پخت اگر مواد پخته نشدند و آب کم بود میتوانید به آن آب اضافه کنید.
حال در ظرفی به صورت جداگانه لازم است پیاز را به همراه حبوبات تفت دهید و به آش اضافه کنید.
بعد از آن چغندر و گردو را به مواد اضافه نمایید. به یاد داشته باشید چغندر باید به قطعات کوچک برش داده شود و از قبل پخته شده باشد.
در این مرحله سماق را با آب گرم بجوشانید و بعد از جوشاندن به شکر اضافه کرده و بهم بزنید، آنقدر که شربتی یکدست بدست آید.
شربت را قبل از خنک شدن به مواد اضافه نمایید.
بعد از اینکه سماق به آش اضافه شد ۱۵ دقیقه زمان بدهید تا آش شما جا بیفتد. آش را میتوانید با مقداری جعفری تزیین نمایید. آش آماده سرو شدن است. نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی