نماد سایت گلونی

آش پرشکه کردستان آشى مخصوص ماه محرم و رمضان

آش پرشکه کردستان

آش پرشکه کردستان آشی اصیل مخصوص ماه محرم و رمضان

آش پرشکه کردستان آشی اصیل مخصوص ماه محرم و رمضان

به گزارش گلونی اگر به دنبال تجربه طعمی خاص و متفاوت در روز‌های سرد زمستان هستید ما به شما آش پرشکه کردستان آشی اصیل را پیشنهاد می‌دهیم.

شما عزیزان می‌توانید این آش خوشمزه را در ماه محرم و رمضان پخته و سرو نمایید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این آش خوشمزه را در اختیارتان قرار دهیم.

مواد لازم برای تهیه آش پرشكه كردستان

طرز تهیه پُرشکَه كردستان

اگر اکنون آماده آشپزی و پختن این آش خوشمزه هستید ابتدا باید شروع به درست کردن پرشکه‌های درون آش نماییم.

برای درست کردن پرشکه ابتدا باید آرد را الک کرده و به مقدار کمی آب به آن اضافه نمایید.

بعد از این کار خمیری کم آب و خشک بدست می‌آید.

بعد از به دست آمدن خمیر آن، روی الک پهن کرده و با حرکت دورانی دست، خمیر‌های کوچک و گردی به اندازه عدس درست نمایید. این چنین پرشکه‌های شما آماده‌اند.

حال لازم است یک سینی آورده و پرشکه‌ها را درون آن پخش کنید و در زیر گرمای آفتاب قرار دهید.

اگر در زمستان مشغول آشپزی هستید می‌توانید سینی را روی بخاری بگذارید.

در این مرحله باید سبزی‌ها را ابتدا شسته و سپس خورد نمایید.

بعد آنها را با پیاز تفت داده و بعد از اضافه کردن نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه اجازه دهید سبزی طعم‌دار شود.

در مرحله آخر عدسی را که از شب قبل خیس کرده‌اید به سبزی‌ها اضافه نموده و روی آنها به میزان لازم آب بریزید و بگذارید آش‌تان خوب پخته و جا بیفتد.

بعد از اینکه عدس و سبزی‌ها پخته شدند پرشکه‌ها را به آش اضافه کنید.

هنگامی که آش شما لعاب انداخت می‌توانید آن را میل کنید.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازى

خروج از نسخه موبایل