گلونی

آش اوماج کرمان آشی سنتی و خوشمزه مخصوص زمستان

آش اوماج کرمان

آش اوماج کرمان آشی سنتی و خوشمزه مخصوص زمستان

آش اوماج کرمان آشی سنتی و خوشمزه مخصوص زمستان

به گزارش گلونی آش اوماج کرمان آشی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که در فصل زمستان طبخ می‌شود و برای سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه آش

دستور پخت آش اوماج

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات آن را از شب قبل خیس نمایید. این کار سبب می‌شود تا نفخ آنها از بین رفته و به خوبی پخته شود.

سپس در هنگام آشپزی درون قابلمه ای را پر از آب کرده و چغندر‌های پوست کنده شده را به صورت مکعبی خرد و یا رنده کنید سپس به قابلمه بیفزایید تا نیم پز شوند.

عدس و سبزی شسته و خرد شده را نیز به آنها اضافه کنید و اجازه دهید مواد به خوبی پخته شود.

در مرحله بعد سیاه‌دانه، زیره، تخم شوید و زنیان را نیز به آن اضافه کنید.

حال برای اینکه آش شما لعابدار شود اندکی آرد را با مقداری آب سرد مخلوط کرده تا محلول رقیق بدست آید.

سپس آن را به تدریج به آشی که در حال جوشیدن است اضافه کنید این سبب می‌شود تا آش شما به غلظت مناسب برسد.

پیازها را به صورت خلالی خرد کرده و درون تابه همراه با زردچوبه و نعنا سرخ کنید و آن را به محتویات درون قابلمه اضافه کنید.

اجازه دهید تا آش به خوبی جا بیفتد. می‌توانید در صورت تمایل اندکی سرکه نیز به آن اضافه کنید.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

خروج از نسخه موبایل