نماد سایت گلونی

آش کله جوش سمنانی آشی خوشمزه و لذیذ

آش کله جوش سمنان

آش کله جوش سمنانی آشی خوشمزه و لذیذ

آش کله جوش سمنانی آشی خوشمزه و لذیذ

به گزارش گلونی آش کله جوش سمنان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ است که به آن کشک کله جوش و اشکنه کله جوش نیز می‌گویند.

این آش بیشتر در استان‌های خراسان و یزد طبخ می‌شود.

با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه آش

دستور پخت آش کله جوش

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا بادمجان‌ها را شسته و پوست کنده و به صورت نگینی خرد نمایید.

سپس آنها را به نمک آغشته کنید تا تلخی بادمجان‌ها از بین بروند.

حال درون قابلمه مقداری روغن ریخته و بادمجان‌ها را درون آن بریزید و اجازه دهید تا به خوبی پخته شوند.

سپس پیاز‌ها را به صورت خلالی خرد کرده و با مقداری روغن درون تابه جداگانه تفت دهید.

پس ۶ نصف لیوان آب و کشک را درون پیاز‌ها ریخته و وقتی که آب آن به جوش آمد آنها را از روی حرارت بردارید.

حال درون کاسه‌ای نان خشک ریخته و مواد کشک را روی آن بریزید و بادمجان‌های پخته شده را نیز به مواد اضافه کنید.

اکنون آش شما آماده میل شدن است می‌توانید آن را با سبزی خوردن و پیاز خام سرو کنید.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

خروج از نسخه موبایل