آش کله جوش سمنانی آشی خوشمزه و لذیذ
به گزارش گلونی آش کله جوش سمنان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ است که به آن کشک کله جوش و اشکنه کله جوش نیز میگویند.
این آش بیشتر در استانهای خراسان و یزد طبخ میشود.
با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش
- کشک: نیم کیلو
- رب گوجهفرنگی: ۱قاشق
- بادمجان قلمی: ۵ عدد
- پیاز: ۱ عدد
- نعنای خشک: ۱ قاشق
- آب: نصف لیوان
- نمک: نصف قاشق چای خوری
- زردچوبه: نصف قاشق چای خوری
- نان خشک تافتون یا سنگک: به میزان لازم
- روغن جامد: به میزان لازم
دستور پخت آش کله جوش
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا بادمجانها را شسته و پوست کنده و به صورت نگینی خرد نمایید.
سپس آنها را به نمک آغشته کنید تا تلخی بادمجانها از بین بروند.
حال درون قابلمه مقداری روغن ریخته و بادمجانها را درون آن بریزید و اجازه دهید تا به خوبی پخته شوند.
سپس پیازها را به صورت خلالی خرد کرده و با مقداری روغن درون تابه جداگانه تفت دهید.
پس ۶ نصف لیوان آب و کشک را درون پیازها ریخته و وقتی که آب آن به جوش آمد آنها را از روی حرارت بردارید.
حال درون کاسهای نان خشک ریخته و مواد کشک را روی آن بریزید و بادمجانهای پخته شده را نیز به مواد اضافه کنید.
اکنون آش شما آماده میل شدن است میتوانید آن را با سبزی خوردن و پیاز خام سرو کنید.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی