نماد سایت گلونی

نیاز به آب در مناطق زلزله زده در بندر لنگه

نیاز به آب در مناطق زلزله زده در بندر لنگه

نیاز به آب در مناطق زلزله زده در بندر لنگه

نیاز به آب در مناطق زلزله زده در بندر لنگه

به گزارش گلونی شیخ عبدالصالح بحری، امام‌ جماعت روستای برکه سفلین بندر لنگه گفت: «همه این خانه‌هایی که قبلا ساخته شده فاقد شناژ هستند و این یکی از دلایل این همه خرابی بعد از زلزله است.

نیازها خیلی زیاد است گاهی گرما به ۴۸ درجه می‌رسد، نیاز به کولر، برق، کانکس و آب هست. آب نیست؛ برق هم خیلی قطع و وصل می‌شود.

قبلاً هر ماه یک بار آب برای روستا می‌آمد و حالا با شرایط پیش آمده مردم بیشتر در بحران هستند.»

توضیحات شیخ عبدالصالح بحری:

ویدیوهای بیشتر در نماشای گلونی

توضیحات ویدئوی دوم:

مهمترین مشکل آب آشامیدنی است، آب برای استحمام و شستشو که اصلا نیست؛ مگر اینکه خیری پیدا بشود آب معدنی به ما برساند، وگرنه نیست.

در شرایط عادی هر ۳۰ یا ۴۰ روز تانکر آب برای روستای ما می‌آمد، الان که دیگر هیچ.

چون خرابی‌های روستای «سایه خوش» را می‌بینند، کمک‌ها بیشتر به آنجا ارسال می‌شود.

زلزله در هرمزگان

طبق اطلاعات ایسنا، رئیس سازمان امداد و نجات هلال‌احمر با اشاره به اینکه تیم‌های سحر این جمعیت در مناطق زلزله‌زده هرمزگان در حال خدمت‌رسانی هستند، از اسکان بیش از ۷۵۰۰ نفر و تداوم کمک‌رسانی به حادثه‌دیدگان با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌ها خبر داد.

مهدی ولی‌پور، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در خصوص آخرین وضعیت امدادرسانی به مناطق زلزله‌زده گفت: «تاکنون ۸۸۷ دستگاه چادر امدادی، ۱۳۵۶ تخته موکت، هزار قرص نان، ۲ هزار و ۷۱۷ بسته غذایی، ۶ هزار و ۱۲۶ بطری آب معدنی و ۲ هزار قوطی کنسرو برنج بین آسیب‌دیدگان زمین‌لرزه توزیع شده است.»

وی افزود: «از لحظه وقوع زمین‌لرزه تا به امروز ۳۰ منطقه روستایی و شهری شامل کوشک، کنخ، برکه سفلین، سایه خوش، گاومیری، چاه دراز، تنگ سیم، دوآب، باسعیدو، کنار سیاه، دولاب، چاه شرقی، گوران، دور بینی، کانی، لافت، حشم حودو، دژکان، کلاتو، حنادان، تنب گرو، نرمستان، چاه دیگی، دم گز و بنو مورد ارزیابی و پایش دقیق قرار گرفته است تا میزان خسارت‌ها برآورد شود و به متاثرین احتمالی از زمین‌لرزه در حوزه مختلف کمک‌رسانی شود.»

این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: «در این حادثه، خانه‌های هلال جمعیت نیز وارد عرصه شده و امدادرسانی های لازم را انجام داده‌اند و با تمام توان توزیع اقلام را در دستور کار دارند.

تخریب منازل روستایی بیشتر در مناطق نزدیک به کانون زلزله شامل روستای سایه خوش، دژکان، دوآب، کنخ، نرمستان و کوشک بوده و ۱۰ نیروی تیم های سحر نیز در مناطق زلزله‌زده مستقر شده و خدمات حمایت‌های روانی از حادثه‌دیدگان را ارائه می‌دهند.»

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر؛ ولی‌پور تصریح کرد: «تا امروز، ۱۸۸۷ خانوار که شامل ۷ هزار و ۵۴۸ نفر می شدند در محل‌های معین اسکان اضطراری داده شده و تمامی اقلام مورد نیاز در اختیار آنها قرار گرفته است. هلال احمر تا آخرین لحظه در کنار متاثرین از زلزله خواهد بود تا تمامی نیازهای آنها را برطرف کند.»

نیاز فوری به کولر گازی پنجره ای برای زلزله زدگان هرمزگان

پایان پیام

گزارش‌گر: سعید دادی‌زاده

ایرانی‌ها چه دغدغه‌هایی دارند؟
اینجا را ببینید

خروج از نسخه موبایل