نماد سایت گلونی

بعد از خواندن پاره نکردیم و قصه زنانی که عاشق بودند

بعد از خواندن پاره نکردیم و قصه زنانی که عاشق بودند

بعد از خواندن پاره نکردیم و قصه زنانی که عاشق بودند

بعد از خواندن پاره نکردیم و قصه زنانی که عاشق بودند

به گزارش گلونی کتاب بعد از خواندن پاره نکردیم یکی از کتاب‌های تازه منتشر شده نشر خوب است. نویسنده این کتاب شرمین نادری است.

در توضیحات اثر آمده است: «در گذرگاه شب و روزت اگر خار و خسی است، با دو انگشت کرامت بر کن و آزاد باش.

«بعد از خواندن پاره نکردیم» قصه زندگی زنی از خلال نامه‌هایش است. نامه‌هایی صدساله که هنگام تخریب یک ساختمان قدیمی در یک چمدان پیدا شدند.

قصه رباب دیده‌بان، زنی ساده و معمولی که در روشنایی شعله تنها چراغ خانه می‌نشست و برای خودش، برای من و برای تو می‌نوشت و بخش مهمی از تاریخ ایران را بازمی‌گفت؛ بخشی که در پستوها، نامه‌ها و چمدان‌های چرمی قدیمی و توی زیرزمین‌های خاک‌گرفتۀ خانه‌های کلنگی گم شده بود.

قصه خودش و تمام زنانی را که برای اولین بار، بی‌خجالت و ترس از عشق و درد و حتی خشمشان حرف زدند، زنانی که دندان روی هم فشردند، از پله‌های مرمری ساختمان تلگرافخانه بالا رفتند، درِ اتاق‌های دلگیر رؤسای بی‌حوصله را باز کردند و روشن و سربلند وارد شدند و به قول پدر رباب حتی کاری مردانه کردند؛ اما همیشه زن بودند، عاشق بودند و عاشق ماندند.»

کتاب بعد از خواندن پاره نکردیم

در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «آمدیم سر گله از روزگار و شکایت از تنهایی و مهیا نبودن وسایل زندگی. چه می‌شود کرد، باید با پیشامدها ساخت.

حال که در عالم مادی نمی‌شود راحت و خوش بود، باید در عالم خیال وسایل سرگرمی پیدا کرد. همان‌طور که از چندی قبل دنبال کرده‌ام، هروقت بیکار شدید، به خیال شعر گفتن بیفتید.»

شرمین نادری سال ۱۳۵۵ در محله‌ی امیرآباد تهران متولد شد. او فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد تصویرسازی از دانشگاه تهران اسـت.

از سال ۱۳۸۰ در نشریات مختلف، به‌ویژه حوزه‌ جوان و نوجوان، نویسندگی و تصویرگری کرده است.

او همچنین تجربه‌ی نویسندگی برای برنامه‌های نوجوان و جوان در تلویزیون و تجربه قصه‌گویی و قصه‌نویسی برای آیتم‌های برنامـه‌ی رادیو هفـت را در کارنامه‌اش دارد.

از سال ۱۳۸۳ تا امروز، کتاب‌های منتشرشده‌اش بیشتر در حوزه‌ تاریخ، ادبیات کهن، قصه‌های قدیمی و زندگی آدم‌های روزگار دور است.

پایان پیام

بخش «معرفی کتاب» گلونی را دنبال کنید

خروج از نسخه موبایل