خبرنگار گلونی در گودال شهر افتاد

بی‌انصافی است که به دلیل یک گودال، خدمات شهرداری خرم‌آباد را زیر سوال ببریم. شهرداری با هزارویک مشکل در شهر دست‌به‌گریبان است.

به گزارش پایگاه خبری گلونی، اغلب شهرهای کشور دچار بحران چاله‌چوله هستند. هر کدام به نحوی. این چاله یا چاله‌‌هایی هستند که در اثر بارش باران یا تابش آفتاب یا فعالیت‌های عمرانی ایجاد شده‌اند و یا از آن دسته چاله‌هایی هستند که به دلیل آسفالت غیراصولی ایجاد شده‌اند. ما شهروندان دل خوشی از این چاله‌ها نداریم اما به آنها عادت کرده‌ایم.

خرم‌آباد هم شهری پر از چاله است. اما چاله داریم تا چاله. یکی از این چاله‌ها که درست روبروی بیمارستان «شهدای عشایر» است حکایت دیگری دارد. این چاله در مسیر شمال به جنوب خیابان انقلاب است. نرسیده به کوچه شهید فلاح‌نژاد. چاله‌ای کوچک اما عمیق و بُرنده. یعنی گودال. به‌طوری که مردم اغلب آن را می‌شناسند و با احتیاط از آن عبور می‌کنند. روز گذشته خبرنگار پایگاه خبر گلونی لحظه‌ای غفلت کرد و در این گودال افتاد و لاستیک ماشینش ترکید. گودال از آن گودال‌‌هایی است که دقیقه به دقیقه به نفع صنف جلوبندی‌‌سازان کار می‌کند. خبرنگار گلونی از برخی کسبه و تاکسی‌‌های خطی آن محدوده درباره گودال سوال کرد. اغلب گودال را می‌شناختند و می‌گفتند مدتی است که ایجاد شده است.

سخن با شهرداری بر سر همین مدت است. چرا باید گودالی با این قدرت و عمق، روزهای زیادی بماند و چاره‌ای برایش نشود. امیدواریم که هیچ‌وقت به گودال عادت نکنیم. همان چاله برایمان کافی است.

پایان پیام

خبرنگار

خبرنگار فردی است که با استفاده از منابع خبری، وظیفه تهیه گزارش (مکتوب، صوتی و تصویری) کامل و جامع و قابل‌پخش از یک واقعه را به‌عهده دارد. خبرنگار برای تهیه اخبار روزنامه، رادیو یا تلویزیون از راه دور یا گاهی مکانی دوردست خبر تهیه می‌کند.

شورای فرهنگ عمومی ایران در اولین سالگرد کشته شدن محمود صارمی هفده مرداد را روز خبرنگار نامید. در این روز هر ساله برای قدردانی و پاسداشت زحمات خبرنگاران برنامه‌هایی تدارک دیده می‌شود.

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
به بالا بروید