به گزارش پایگاه خبری گلونی به نقل از ایسنا، مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان از تلف شدن خرس زخمی خبر داد.
مهندس مهرداد فتحی بیرانوند بیان کرد: متأسفانه خرس زخمی که در منطقه شاهیوند توسط این اداره کل برای مداوا به منطقه حفاظت شده سفیدکوه خرمآباد انتقال داده شده بود تلف شد.
وی اضافه کرد: این حیوان به علت کهولت سن و بیماری وضعیت جسمانی وخیمی داشت که به علت ضعف قوا تحمل بیهوشی را نداشت و به همین دلیل جراحی نشد.
فتحی بیرانوند ادامه داد: لاشه این خرس برای استفاده به موزه تاریخ طبیعی برای تاکسیدرمی تحویل داده شد.
لازم به ذکر است این خرس در چند روز گذشته به علت گرسنگی به روستاهای نزدیک منطقه شاهیوند که نزدیک محل زندگی او بود وارد شده بود.
پایان پیام
در مورد خرس ها
خرسها پستاندارانی هستند که در خانواده Ursidae جای میگیرند. خرسها به فروراستهی سگ واران تعلق دارند و نزدیکترین خویشاوندانشان خوکهای دریایی هستند. هرچند فقط ۸ گونه خرس وجود دارد اما پراکنش جغرافیایی وسیعی دارند و در زیستگاههای متنوعی از قطب شمال گرفته تا برخی نقاط نیمکره جنوبی سکونت دارند. خرس ها در قاره های آمریکای شمالی، آمریکای جنوبی، اروپا و آسیا دارای پراکندگی هستند. خرس ها ممکن است در روز و یا در شب ها فعالیت داشته باشند و تقریبا در اکثر مواقع به استثنای زمان تولید مثل و هنگام نگهداری از توله ها زندگی انفرادی دارند. خرس ها معمولا حفره ها و غارها را به عنوان پناهگاه انتخاب کرده و عموما در فصل سرد به خواب زمستانی می روند. خواب زمستانی خرس ها ممکن است تا صد روز به درازا بیانجامد.
خرس ها بزرگ ترین گوشتخواران خشکی زی هستند و بزرگ ترین آن ها خرس قطبی است به طوری که خرس قطبی نر بالغ بین ۲/۴ تا ۳ متر طول و بین ۳۵۰ تا ۷۰۰ کیلوگرم وزن دارد و کوچک ترین گونه، خرس های آفتاب هستند که طولی بین ۱ تا ۱/۴ متر و وزنی بین ۲۵ تا ۶۵ کیلوگرم دارند.