به گزارش پایگاه خبری گلونی به نقل از ایسنا، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کوهدشت گفت: ۱۰ قطعه سهره در شهرستان از چنگال صیادان متخلف آزاد شد.
طولابی در جمع خبرنگاران، افزود: در راستای برنامههای گشت و کنترل و نظارت و ایجاد شبکه گسترده اطلاعیابی و ایجاد انواع گشتهای یگان حفاظت در سطح شهرستان جهت جلوگیری از شکار و صید غیرمجاز، یگان حفاظت این اداره در برنامهای منسجم و با ایجاد یک حوزه کسب اطلاعات گسترده جهت جلوگیری از شکار و صید غیرمجاز در حین گشت و کنترل از مناطق جنگلی به ۴ نفر متخلف صید و زندهگیری پرنده که برخلاف قوانین و مقررات محیط زیست مبادرت به زندهگیری پرنده کرده بودند، برخورد کرده که متخلفین پس از دستگیری و ضبط و کشف ادوات صید به همراه صورتجلسه تنظیمی جهت سیر مراحل قانونی به دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان معرفی شوند.
وی با بیان اینکه بهای ضرر و زیان طبق مصوبه جدید شکار و صید غیرمجاز به ازای هر قطعه سهره وحشی ۲۰۰۰۰۰۰میلیون ریال است این اداره از حیث مطالبه ضرر و زیان وارده ناشی از جرم حسب این مورد مدعی است، اظهار کرد: در این مورد متخلفین با اقرار به عمل ارتکابی و برابر ماده ۱۰ قانون شکار و صید، متخلفین مورد پیگرد قانونی قرار میگیرند که ضمن پرداخت جریمه نقدی حبس نیز برای متخلفین در نظر گرفته میشود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست کوهدشت از راهاندازی سیستم پاسخگویی به شکایات و گزارش تخلفات زیست محیطی در کشور خبر داد و اضافه کرد: در صورت وجود هرگونه تخلف زیست محیطی، مراتب را با سامانه ۱۵۴۰ اطلاعرسانی کنند.
پایان پیام
سهره
سِهرِه یا فنچ خانوادهای از پرندگانی دانهخوار و حشرهخوار با منقاری کوتاه، مخروطی و قوی، و پر و بالی رنگارنگ است. در فصل بهار و تابستان بهصورت تک یا جفت یا والدین به همراه جوجهها، در خارج از فصل زاد و ولد در فصل پاییز و زمستان بهصورت دستهجمعی به سر میبرند. نر و ماده تقریباً همشکل هستند، به صورتی که رنگ پرهای جنس نر تنوع و جلای بیشتری دارد.