خانه » وضعیت مطلوب اشتغال‌زایی در بروجرد

وضعیت مطلوب اشتغال‌زایی در بروجرد

به گزارش پایگاه خبری گلونی به نقل از فارس، فرماندار بروجرد با اشاره به ظرفیت بالای اشتغال در شهرستان بروجرد، گفت: با توجه بیش از پیش به این ظرفیت و فضای به وجود آمده در کشور می‎توان به انجام اقدامات مطلوب در امر اشتغالزایی امیدوار بود.

مسلم پورقاسمیان عصر امروز در کارگروه اشتغال این شهرستان اظهار کرد: همه مسئولین و دستگاه‏‌های مختلف باید با همت و تلاش بیش از پیش در حل این معضل بزگ نظام را یاری رسانند.

این مسئول با اشاره به این‏که بیکاری در ایجاد سایر معضلات جامعه نقش آفرین است، ادامه داد: اعتیاد یکی از معضلاتی است که در پی بیکاری به وجود می‏‌آید.

پورقاسمیان به اعطای تسهیلات ۷۰ میلیون تومانی با نرخ سود تسهیلاتی پایین در ازای هر شغل ایجاد شده توسط کارآفرینان و کارفرمایان، تاکید کرد: این اقدام نقش موثری در راه اندازی مجدد کارگاه‏های نیازمند سرمایه در گردش دارد.

وی با اشاره به کارگرخیز بودن شهرستان بروجرد، تصریح کرد: تعطیلی هر کارگاه در این شهرستان به معنای بیکاری بخشی از افراد این جامعه است.

فرماندار بروجرد یادآور شد: یکی از مشکلات عمده بانک‏‌ها در سال گذشته عدم دریافت به موقع اعتبار و به تبع آن ناتوانی در اعطاء به موقع آن به کارآفرینان بود.

پورقاسمیان با اشاره به ظرفیت بالای اشتغال در شهرستان بروجرد، افزود: با توجه بیش از پیش به این ظرفیت و فضای به وجود آمده در کشور می‎توان به انجام اقدامات مطلوب در امر اشتغالزایی امیدوار بود.

وی خاطرنشان کرد: هم اندیشی و تعامل بانک‏‌های این شهرستان با بانک‏های سایر شهرستان‏‌های استان در رفع مشکلات و جذب اعتبار تاثیرگذار است.

فرماندار بروجرد ادامه داد: یکی از روش‎های مقابله با بیکاری در جامعه برگزاری جلسات متعدد و ارائه راهکارهای کارآمد و مطلوب است.

پورقاسمیان با اشاره به لزوم ثبت اطلاعات افراد در سامانه رصد، یادآور شد: ثبت اطلاعات در این سامانه میزان اشتغالزایی در هر شهرستان را دقیق و شفاف نشان می‏‌دهد.

وی با اشاره به اینکه اعتبارات عمرانی تاکنون به صورت دقیق اعلام نشده است، عنوان کرد: اعلام دقیق میزان اعتبارات در ادامه فعالیت پروژه‏‌های عمرانی و ایجاد اشتغال نقش عمده و بسزایی ایفا می‏‌کند.

فرماندار بروجرد یادآور شد: همکاری، همفکری و همدلی مدیران و مسئولان در سالی که مزین به نام همدلی و هم زبانی است، نقش تاثیرگذاری در رفع مشکلات دارد.

پایان پیام

 

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
به بالا بروید