اتوبوس سنتی در اصفهان

اقتصادی:

در پی معاملات امروز بازارهای اصفهان، عمدتاً به دلیل ابهامات پیش‌آمده بر سر مسیر برجام، فعالان بازار واکنش‌هایی هیجانی از خود نشان دادند.
در پی افزایش تنش‌ها در منطقه خاورمیانه، صحبت از دبه آژانس و ابهام در سرنوشت گزارش PMD بازارهای مالی اصفهان واکنش‌های متفاوتی از خود بروز دادند که نتیجه آن افت بورس، رشد دلار و کاهش قیمت سکه بود. بازارها امروز رنگ و بوی هیجان به خود گرفتند و فضای ابهام‌آلود جای خود را به شفافیت روزها و هفته‌های قبل داد.+
حوادث:

فرمانده سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان گفت: «در حادثه انفجار دو باب منزل در خیابان بعثت یک نفر جان باخت و منازل نیز ۹۰ درصد تخریب شدند.»
آتشپاد بهزاد بزرگزاد در خصوص حادثه انفجار در دو باب منزل مسکونی در اصفهان اظهار داشت: «این حادثه در ساعت ۱۴:۵۸ دقیقه روز جمعه در خیابان بعثت اتفاق افتاده است.»
وی با بیان اینکه نیرو‌های امدادی آتش‌نشانی چهار دقیقه پس از اعلام این حادثه در محل حاضر شدند، افزود: «در این حادثه دو باب منزل مسکونی دوطبقه بین ۸۰ تا ۹۰ درصد تخریب شده‌اند.»+
شهری:

عضو شورای شهر اصفهان گفت: «برنامه‌ریزی سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری اصفهان به روش سنتی است و این امر پاسخگوی نیاز شهروندان نیست و ازاین‌رو باید برنامه‌ریزی این سازمان ساماندهی شود.»
فتح‌الله معین پیش از ظهر شنبه در تذکرات خود در یک‌صد و دوازدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با انتقاد از عملکرد سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری اصفهان اظهار داشت: «هنوز برنامه‌ریزی این سازمان به شیوه سنتی است و ازاین‌رو این برنامه‌ریزی نمی‌تواند جوابگوی نیازهای شهر اصفهان باشد.»+

سلامت:

رئیس اداره امور آزمایشگاه‌های اداره حفاظت محیط‌زیست استان اصفهان از وضعیت ناسالم هوای اصفهان برای گروه‌های حساس جامعه خبر داد.
بابک صادقیان بابیان اینکه کیفیت هوای اصفهان امروز برای گروه‌های حساس جامعه در شرایط ناسالم قرار دارد، اظهار داشت: «بررسی پایگاه‌های سنجش کیفیت هوای شهر اصفهان در ۲۴ ساعت گذشته، میانگین ۱۴۰ را نشان می‌دهد که بر این اساس هوای اصفهان امروز برای گروه‌های حساس ناسالم ثبت‌شده است.» وی افزود: «بر اساس شاخص‌های ثبت‌شده، ایستگاه احمدآباد شاخص ۱۵۳، خواجو ۱۲۸، استانداری ۱۴۵، وحید ۱۳۳، آزادی ۱۳۵ و خرازی ۱۴۳ را نشان می‌دهد که میانگین این شاخص‌ها کیفیت هوای اصفهان را در حالت ناسالم برای گروه‌های حساس نشان می‌دهد.»
اجتماعی: مدیرکل حج و زیارت استان اصفهان گفت: «صدور ویزای عراق تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت و تاکنون ۹۶ هزار اصفهانی برای حضور در کربلا ثبت‌نام کرده‌اند.»
محمدعلی زاهدی اظهار کرد: «صدور ویزا تا اطلاع ثانوی برای کسانی که می‌خواهند عازم کربلا شوند تمدیدشده است و افراد می‌توانند برای ویزا مراجعه کنند.» وی بابیان اینکه تاکنون ۹۶ هزار نفر از مردم اصفهان برای دریافت ویزا ثبت‌نام کرده‌اند، افزود: «تاکنون ۷۶ هزار ویزا برای عازمین کربلا صادرشده و خوشبختانه با وجود نمایندگی وزارت امور خارجه در استان صدور ویزا با حداکثر سرعت و در کم‌ترین زمان در حال صدور است.»+

پایان پیام

گزارش‌گر: مریم مهران‌راد

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
به بالا بروید