نشستهای ششمین روز نمایشگاه کتاب
نشست الگوی جامع رقابتپذیری جهانی و برنامهی رونمایی پرتویی از هدایت قرآن، در سرای کتابنما دو در ششمین روز نمایشگاه برگزار خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری گلونی، سرای کتابنما یک از ساعت ۱۱ تا ۱۲و۳۰ دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه میزبان برگزاری نشست تخصصی «بررسی الگوی جامع رقابتپذیری جهانی» است. این نشست به همت سایت بصیرت مدیریت در سرای کتابنما یک بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بررسی میشود.
همچنین آیین رونمایی از کتاب «پرتویی از هدایت قرآن» به همت بنیاد پژوهشهای آستان قدس رضوی در سرای کتابنما دو بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران برگزار میشود.
این برنامه از ساعت ۱۴ تا ۱۵و۳۰ دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه میزبان برگزاری آیین رونمایی از کتاب «پرتویی از هدایت قرآن» است.در همین روز نشست «تدوین دانشنامه سندشناسی»ساعت ۱۱ تا ۱۲و۳۰ به همت سازمان اسناد و کتابخانه ملی در سرای کتابنما دو برگزار میشود.
نشستهای ششمین روز نمایشگاه کتاب
همچنین از ساعت ۱۶ تا ۱۷و۳۰ از کتاب «ولایت فقیه» با حضور جمعی از مسوولان آستان قدس رضوی در سرای کتابنما دو رونمایی میشود.سرای کتابنما دو در بخش کمیتههای فعالیتهای فرهنگی جنب نماد نمایشگاه کتاب ضلع غربی واقع شده است.
بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «فردا برای برای خواندن دیر است…» از ۱۵ تا ۲۵ اردیبهشت در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب برگزار میشود. مجموعه شهر آفتاب در اتوبان خلیج فارس، روبه روی حرم مطهر امام خمینی (ره) قرار دارد.
تاریخ نمایشگاهها با تاریخ بازرگانی و داد و ستد بشر در پیوند است. بازارهای مکاره از ۶۰۰۰ سال پیش وجود داشتهاست. فنیقیها به عنوان بزرگترین بازرگانان زمان خود نخستین نمایشگاهها را در ۲۸۰۰ سال پیش از میلاد برپا کردند. فنیقیها کالاهای جورواجور خود را با کشتی به سرزمینهای دیگر میبرند و در آنجا به نمایش میگذاشتند. با دگرگونیهای دوران نوزایی و انقلاب صنعتی نیز رفته رفته نمایشگاهها بهتر و بهتر برگزار شدند و به گونه رویدادهای فصلی، محلی، منطقهای و جهانی خودنمایی کرد. در سال ۱۸۳۰ نمایشگاه جهانی در شهر پاریس برگزار شد که از کشورهای مختلف چهار گوشه جهان در آن شرکت کردند و در این نمایشگاه مهندس ایفل باپرچ (برج ایفل) را در میانه نمایشگاه برای نمایش قدرت و پیشرفت صنعتی فرانسه به جهانیان معرفی کرد.
پایان پیام