خانه » محیط زیست » برگزاری کارگاه آموزشی اطفای حریق در کوهدشت
برگزاری کارگاه آموزشی اطفای حریق در کوهدشت

برگزاری کارگاه آموزشی اطفای حریق در کوهدشت

پایگاه خبری گلونی – دومین کارگاه آموزشی محیط زیست با موضوع اطفاءحریق جنگل و مراتع با حضور جمعی از دوست‌داران محیط زیست، هنرمندان کارشناسان و اساتید و پدر بلوط ایران “مهندس مظفر افشار” به همت انجمن مردم نهاد آوای اردیبهشت و با همکاری ادارات محیط زیست و منابع طبیعی شهرستان کوهدشت در سالن امید اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی برگزار شد و به حاضرین در این جلسه گواهی شرکت در کارگاه آموزشی تقدیم شد.

مهندس طولابی رییس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان کوهدشت هدف از برگزاری این مراسم را آموزش و ارائه انواع راهکارهای جلوگیری از آتش‌سوزی در جهت حفظ و حراست از مراتع ملی وجنگل‌ها دانست و خاطرنشان کرد که با فرا رسیدن فصل تابستان و احتمال افزایش آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع بهترین راه مقابله با این عمل را آموزش‌های اولیه دانست.

وی خاطرنشان کرد که در ادامه این مراسم با حضور در محل نهالستان آوای اردیبهشت که توسط جمعی از علاقه‌مندان محیط زیستی شهرستان کوهدشت با کاشت ۱۲ هزار نهال احداث شده بود توسط پدر بلوط ایران مهندس مظفر افشار به بهره‌برداری رسید. که دراین نهالستان ۶ گونه نهال شامل بلوط، گلابی وحشی، ارجن، زیتون، بادام کوهی، پسته وحشی کاشت شده است.

پایان پیام

محیط زیست
محیط زیست به همهٔ محیط‌هایی که در آن‌ها زندگی جریان دارد، گفته می‌شود. مجموعه‌ای از عوامل فیزیکی خارجی و موجودات زنده که با هم در کنش هستند، محیط زیست را تشکیل می‌دهند و بر رشد و نمو و رفتار موجودات تأثیر می‌گذارند.
عقب‌نشینی و آب شدن یخچال طبیعی در رشته‌کوه‌های آلپ (وضعیت در سال‌های ۲۰۰۲، ۱۹۹۱ و ۱۹۷۹) بر اثر گرم شدن زمین
حفاظت محیط زیست در قرن بیست و یکم به عنوان یکی از هشت هدفِ توسعهٔ هزاره و یکی از سه پایهٔ توسعهٔ پایدار شناخته می‌شود.
محیط زیست عبارت ترکیبی از دانش‌های متفاوت در علم است که شامل مجموعه‌ای از عوامل زیستی و محیطی در قالب محیط زیست و غیر زیستی (فیزیکی، شیمیایی) است که بر زندگی یک فرد یا گونه تأثیر می‌گذارد و از آن تأثیر می‌پذیرد. امروزه این تعریف غالباً به انسان و فعالیت‌های او مرتبط می‌شود و می‌توان محیط زیست را مجموعه‌ای از عوامل طبیعی کرهٔ زمین، همچون هوا، آب، اتمسفر، صخره، گیاهان و غیره، که انسان را احاطه می‌کنند، خلاصه کرد.
تفاوت محیط زیست با طبیعت در این است که تعریف طبیعت شامل مجموعه عوامل طبیعی، زیستی و غیر زیستی می‌شود که منحصراً در نظر گرفته می‌شوند، در حالی که عبارت محیط زیست با توجه به برهم‌کنش‌های میان انسان و طبیعت و از دیدگاه بشر توصیف می‌شود.
اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
به بالا بروید