آثار وجود پلنگ در حاشیه دریاچه گهر مشاهده شده است.
به گزارش پایگاه خبری گلونی، مسئول منطقه حفاظتشده اشترانکوه گفت: به دلیل برقراری ضریب امنیت بالا در طی سه سال اخیر در محیط زیست اشترانکوه در منطقه اشترانکوه پازن ۸سال به بالا در اثر چرخه غذایی توسط گونه گربهسانان. و پستانداران بزرگ چون پلنگ و خرس در جمعیت طعمه قرار گرفته و پس از خوردهشدن اسکلت آن در حاشیه دریاچه بهجای مانده.
گودرزی مسول منطقه افزود: پازن با این سن وسال نتیجه امنیت بسیار بالا در فصل سرشماری وردا در کل منطقه اشترانکوه میباشد، امسال بالغ بر ۴۰ راس پازن بالای ۹ تا ۱۳ سال مشاهده شده که خود نتیجه زحمات کل مجموعه محیط زیست هست و وجود جمعیت طعمهخوار مثل پلنگ و خرس قهوهایی و ضریب امنیت بالا در منطقه که تا سایت گردشگری گهر کشیده شده است.
اکولوژی رفتار گونه پلنگ بیشتر نوع پاککردن گوشت از استخوانهای جمعیت طعمه را دارد. ما ضمن خوشحالی بابت این رویداد مهم، از تمامی طبیعتدوستان عزیزمان دعوت بهعمل میآوریم تا ما را در حفاظت از این سرمایه خدادادی که موجب سرافرازی برای استان لرستان میباشد، تمامی تلاش خودرا در حفاظت از این گونههای بسیار با ارزش طبیعت به نحو شاسیته انجام میدهیم و با متخلفانی که قصد ضربه زدن به این حیوانات نادر را داشته باشند به شدت برخورد مینماییم.
طبق آخرین مصوبه شورای عالی محیط زیست جریمه شکار هر قلاده پلنگ ۸۰ میلیون تومان علاوه بر حبس ۳ تا ۵ سال میباشد که امیدواریم متخلفان بدانند که عاقبت تلخی در اتظار ایشان میباشد.
پایان پیام