نیازمند مدیریت پیوسته فرهنگی هستیم

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه در جامعه امروز به مدیریت پیوسته فرهنگی در حوزه فرهنگ نیاز داریم، اظهار کرد: حضور استادان دانشکده ادبیات در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یک فرصت است که باید موجب رونق فعالیت‌های فرهنگی، ادبی و البته سیاسی بدون حاشیه شود. باید با تقویت هویت ملی و اسلامی از تجمع دانشجویان دم در سفارتخانه‌های غربی برای مهاجرت جلوگیری کنیم.

به گزارش پایگاه خبری گلونی، حجت‌الاسلام صادق اکبری‌اقدم ۲۳ دی‌ماه در مراسم تودیع و معارفه مدیران جدید معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی در سالن شورای ریاست این دانشگاه، ضمن تشکر از تلاش‌های آقای خورسندی در مدیریت امور فرهنگی و خانم مؤمنی در مدیریت برنامه‌ریزی و نظارت و ارزیابی، گفت: اگرچه نمی‌توان از نظر کمی به مدیریت این دو نفر در معاونت فرهنگی و اجتماعی نمره دارد ولی به لحاظ کیفی در زمینه فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی، تبلیغاتی و مواردی از این قبیل عملکرد مناسبی داشتند.

وی درباره همین موضوع تصریح کرد: مدیریت‌های امور فرهنگی و برنامه‌ریزی و نظارت و ارزیابی در دوره‌ سرپرستی دکتر سلیمی‌بجستانی در معاونت فرهنگی و اجتماعی و همچنین در همین مدت و در دوره دکتر ایرانزاده به‌نوعی کمک‌کار ما هم بوند و در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه نقش جدی داشتند.

تعامل منطقی، معقول و خوب دو مدیر قبلی با نهاد رهبری

اکبری‌اقدم با بیان اینکه در دانشگاه علامه طباطبائی که به‌نوعی در حوزه علوم انسانی فعالیت می‌کند، خدمت کردن و مسئولیت داشتن در هر بخشی از آن، مفید و ارزشمند است، گفت: تعامل این دو مدیر نیز با مجموع نهاد رهبری دانشگاه منطقی، معقول و خوب بوده است و امیدواریم این روند از این بعد هم در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ادامه داشته باشد.

تودیع و معارفه‌های بسیاری را در دانشگاه دیده‌ام و همیشه تعدادی کمی از کارمندان و مدیران از این‌گونه جلسات استقبال می‌کردند و خیلی هم رسمی و اداری بود اما در هیچ‌کدام مثل این مراسم به این اندازه مدیران، کارشناسان و همکاران حضور نداشتند که نشان‌دهنده عملکرد خوب آقای خورسندی و خانم مؤمنی در معاونت فرهنگی و اجتماعی است.

وی بیان کرد: به دو مدیر جدید خانم غفاری و آقای امیدبخش که به معاونت فرهنگی و اجتماعی پیوسته‌اند نیز خوش‌آمد می‌گویم و امیدوارم در مسئولیت جدید بتوانند به‌خوبی خدمت کنند و در نتیجه شاهد قوت فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه باشیم.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی به حضور مدیران دانشگاه و مسئولان و کارشناسان معاونت فرهنگی و اجتماعی در این جلسه تودیع و معارفه اشاره کرد و گفت: امیدوارم در جلسات تودیع و معارفه همین دو مدیر البته در آینده دور، مسئولان و کارشناسان با همین اشتقیاق حضور داشته باشند.

استقبال از این جلسه نشان از عملکرد خوب دو مدیر قبلی دارد

 

وی درباره همین موضوع افزود: تودیع و معارفه‌های بسیاری را در دانشگاه دیده‌ام و همیشه تعدادی کمی از کارمندان و مدیران از این‌گونه جلسات استقبال می‌کردند و خیلی هم رسمی و اداری بود اما در هیچ‌کدام مثل این مراسم به این اندازه مدیران، کارشناسان و همکاران حضور نداشتند که نشان‌دهنده عملکرد خوب آقای خورسندی و خانم مؤمنی در معاونت فرهنگی و اجتماعی است.

اکبری‌اقدم با بیان اینکه بنده از جابه‌جایی این دو مدیر اطلاع نداشتم و موقع اقامه نماز ظهر، دکتر ایرانزاده به من اعلام کردند که در جلسه حضور داشته باشید، خاطرنشان کرد: به احترام حوزه فرهنگ و همچنین معاونت فرهنگی و اجتماعی در این جلسه تودیع و معارفه حضور پیدا کردم.

وی با اشاره به اینکه حوزه فرهنگ باید مورد توجه همه مسئولان باشد و انتظار هم از دانشگاهیان این است که در فعالیت‌ها به این سمت حرکت کنند، افزود: سعی کردیم با تمام مجموعه نهاد رهبری در این جلسه حضور داشته باشیم تا بتوانیم ضمن شناخت، در آینده نیز تعامل بهتری برقرار کنیم.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی در ادامه به بیان روایتی از امام علی(ع) درمورد کمیل توسط رهبر معظم انقلاب در درس خارج فقه، پرداخت و گفت: انسان باید به دین، آیین، مذهب، اندیشه و رفتار و گفتار خود توجه داشته باشد.

در اتاق بدون پارکینگ در حال مسابقه (دومیدانی) امدادی هستیم!

وی با بیان اینکه از نظر فردی هر کدام از ما برای حفظ دین خود تکلیفی به گردن داریم، بیان کرد: باید ببنیم برای محافظت از این دین و همچنین رشد و توسعه آن چه کاری انجام داده‌ایم و به تعبیر دکتر ایرانزاده، معاون فرهنگی و اجتماعی در مسابقه (دومیدانی) امدادی در جامعه امروزی، همه در حال دویدن هستیم و به‌نوعی در اتاقی افتاده‌ایم که پارکینگ، توقف‌گاه و خلوتی ندارد.

اکبری‌اقدم با اشاره به اینکه در چنین جامعه‌ای باید دین و شیوه و روش خود را نیز به‌روز کنیم تا گرفتار امواج و طوفان‌های مختلف نشویم، تأکید کرد: نکته دوم حفاظت از مجموعه‌ای است که در آن فعالیت می‌کنیم که در قالب دانشگاه باید به وضعیت دانشجویان توجه داشته باشیم.

«باید با متغییرهایی که کوه را جابه‌جا می‌کنند مقابله کنی»

وی افزود: دانشجویی که از خانواده و جامعه با متغییرهای مختلف که از دست ما نیز خارج است، همچون رسانه، ماهوراه، فضای مجازی، گروه همسالان و مواردی از این قبیل، وارد دانشگاه می‌شود باید از سوی نهادهای فرهنگی و مذهبی دانشگاه مورد توجه قرار گرفته و برای او برنامه داشته باشند.

اکبری‌اقدم با بیان اینکه در دانشگاه با دو قشر دانشجوی شهرستانی و تهرانی سروکار داریم، گفت: برای دانشجویان شهرستان که اکثراً در خوابگاه‌های دانشجویی ساکن هستند باید برنامه‌های امید‌بخش و متناسب با فضای ذهنی آنها طراحی و اجرا کنیم.

وی در ادامه به وضعیت دانشجویان تهرانی اشاره کرد و گفت: این دانشجویان با برخی از متغییرها که کوه را جابه‌جا می‌کنند، سروکار دارند که به لحاظ فکری و اندیشه‌ای و اتفاقات حوزه فرهنگی و هویتی باید مورد توجه قرار بگیرند.

با تقویت فرهنگ و هویت ملی و دینی به مقابله با فرار مغزها برویم

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه باید با اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی در قالب هویتی و تقویت فرهنگ ملی و اسلامی در دانشجویان برای آنها آینده خوبی را ترسیم کنیم، یادآور شد: با برنامه‌ریزی و تقویت هویت ملی و اسلامی دانشجویان خود می‌توانیم از حضور و تجمع آنها دم در سفارتخانه‌های کشورهای غربی مثل کانادا و آلمان برای مهاجرت (فرار مغزها) جلوگیری کنیم تا بعداً هم نگوییم چرا دانشجوهای ما امید و نشاط نداشتند!

حضور استادان دانشکده ادبیات در معاونت فرهنگی یک فرصت است

وی در ادامه به حضور دکتر ایرانزاده که از دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی هستند و حضور استادان این دانشکده در معاونت فرهنگی و اجتماعی اشاره کرد و گفت: باید از این ظرفیت خوب دوستان در حوزه ادبیات و فرهنگ استفاده کرد و مثلاً کانون شعر و ادب به‌راحتی می‌کند تقویت کننده فرهنگ و هویت ملی ما در ذهن دانشجویان باشد.

۶ هزار نهاد و مؤسسه متولی فرهنگ در کشور داریم

اکبری‌اقدم مهمترین مشکل حوزه فرهنگ در جامعه امروزی ما را وجود دستگاه‌های فراوان متولی فرهنگی با مأموریت‌های گسسته در این حوزه دانست و افزود: بیش از ۶ هزار مؤسسه و نهاد فرهنگی در کشور وجود دارد که همه هم برنامه‌ریزی فرهنگی انجام می‌دهند و بعد هم وقتی به مشکل برمی‌خوریم، «چه کنم و چه کنم سر می‌دهیم».

حوزه فرهنگ نیاز به مدیریت پیوسته فرهنگی دارد

وی اضافه کرد: در جامعه به مدیریت پیوسته فرهنگی در حوزه فرهنگ نیاز داریم و این هماهنگی باید از بالاترین دستگاه‌های اجرایی تا مثلاً پایین‌ترین آن و حتی خود دانشگاه علامه طباطبائی مد نظر قرار بگیرد تا بتوانیم تأثیرگذار باشیم.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه از نظر جغرافیایی با معاونت فرهنگی و اجتماعی در یک مکان قرار گرفته‌ایم، گفت: تاکنون این فضای مکانی بین ما همدلی ایجاد کرده بود و این نزدیکی و هم‌افزایی می‌تواند ادامه داشته باشد تا از نظر مدیریتی و برنامه‌ریزی مشارکت و همکاری بیشتری داشته باشیم.

وی افزود: مجموعه نهاد رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی، بسیج استادان، کارکنان و دانشجویی، تشکل‌های سیاسی، کانون‌های فرهنگی و هنری، هیئت اصحاب عاشورایی و سایر بخش‌های فرهنگی باید دست به دست هم دهند تا بتوانیم در حوزه فرهنگ به‌خصوص بخش ملی و اسلامی آن موفق عمل کنیم و روی دانشجویان تأثیرگذار باشیم.

فعالیت‌های سیاسی در دانشگاه علامه طباطبائی چشمگیر نیست

اکبری‌اقدم با اشاره به اینکه دانشگاه علامه طباطبائی که می‌تواند قطب مباحث علوم انسانی باشد، متأسفانه فعالیت‌های سیاسی در آن چشمگیر نیست و حتی خبری از حرکت‌های حاد سیاسی و حاشیه‌دار در آن وجود ندارد، بیان کرد: البته این دیدگاه من به لحاظ کمی و آماری است که اثر آن در دانشجویان هم خوب و هم بد است ولی اکثراً دانشگاه علامه را به لحاظ فعالیت‌های سیاسی‌اش، می‌شناسند که امیدواریم با حضور مدیران جدید در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علاوه بر بخش فرهنگی و ادبیات، بخش سیاسی بدون حاشیه نیز قوت بگیرد.

پایان پیام

کد خبر : 71287 ساعت خبر : 7:55 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=71287
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات